[S] Multum części do rometa i nie tylko :) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Multum części do rometa i nie tylko :) (/showthread.php?tid=31571) |
Multum części do rometa i nie tylko :) - TheNight - 03-01-2015 18:10:11 A więc przyszedł czas na zbieranie hajsów na nowe moto a stare części tylko zalegają więc.. Przyszedł czas na sprzedanie ich Części widoczne na zdj to: 2x silnik Dezamet s38 [Jeśli się mylę to proszę napisać na pw ] -Głowica Pegaz [Lekko splantowana/planowana (Nwm jak to się pisze ) zaślepiony odprężnik ale myślę że da się go jeszcze uratować] [30zł] -głowica dezamet s38 [15zł / szt] -2x koło przekładni stałej [20 zł / szt] -Nie jestem pewny ale chyba nakrętka wydechu do WSKi 125 [5zł] Na tym zdj to tyle co do stanu silników: Ten ze zdemontowanym cylindrem: Jest on "w środku" w 99% kompletny [kupiłem go wczoraj a dzisiaj zdążyłem tylko rozkręcić i sprawdzić jego stan] wystarczy go wyczyścić a co do zewnątrz to brakuje: Sprzęgła zapłonu i dekli [tą od oleju mam na stanie więc mogę przełożyć ] Trzeba wymienić łożyska na wale i chyba to na tyle Chcę za niego 80zł 2gi silnik: W środku brakuje skrzyni .... a może powiem co jest Wał kartery tłok cylinder głowica [Brakuje pierścieni na tłoku] kartery są w stanie BDB wał nadaje się do regeneracji. dodaję do niego dekiel od strony sprzęgła Chcę za niego 50zł Oba silniki mogę sprzedać na części Kolejne części.. Zębatka Romet z tego co pamiętam to ma chyba 43z ale mogę się mylić Zębatka jest prawie nowa kupiłem ją razem z kadetem ale okazała się za duża i ją zmieniłem [30zł] Tych części mam multum nie będę ich wszystkich wymieniał bo szkoda czasu... Do czego jeszcze części posiadam? : -----Opel astra: -Kierownica -Tylna belka -Skrzynia -----Fiat 126p -2 Silniki Jeden prawie kompletny [Brakuje elektryki] a drugi to sama miska olejowa wał i koło zamachowe -Wydech itd -----Romet 2b / 019 -Skrzynie biegów -Wodziki -Multum małych drobnych części -Korek wlewu paliwa -Części do sprzęgła Nie są to wszystkie części umówmy się tak jeśli ci coś trzeba pisz na PW lub pod postem. Możliwe że będę to miał RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - Bartek - 03-01-2015 18:32:24 Tylnia belka tarczobębny czy bębny ? I kierwonica trójramienna czy z poduchą ? A masz może bębny do astry ? RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - romett1 - 03-01-2015 18:38:45 Aparat biegowy do 019 i zapłon? Jaki stan i cena? RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - TheNight - 03-01-2015 18:41:39 (03-01-2015 18:32:24)Bartek napisał(a): Tylnia belka tarczobębny czy bębny ? Belka do opla bębny Nwm dokładnie czy są ale raczej tak kierownica 3r z poduszką [Tyle że sprowadzony z Anglii więc ma chyba znaczek vauxfalla] (03-01-2015 18:38:45)romett1 napisał(a): Aparat biegowy do 019 i zapłon? Jaki stan i cena? Aparatu nie mam a z zapłonem muszę się zastanowić bo może sam bd potrzebował RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - Bartek - 03-01-2015 18:42:37 To poprosiłbym o zdj kierownicy i jaka cena by Cię interesowała za to ? RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - TheNight - 03-01-2015 18:48:30 Jutro wsadzę zdj a do ceny muszę się jeszcze zastanowić Interesuje Cię sama kierownica czy z całym układem stelażem itd RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - Bartek - 03-01-2015 18:53:38 Pytanie czy to jest kierownica trójramienna z Astry G ? ze sterowaniem radia itp ? Być może bd zainteresowany ale nie mówię na 100% taka ? RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - TheNight - 03-01-2015 18:57:10 Trój ramienna ona jest ale sterowania radia na 90% nie ma. A dokładniej to z Astry F RE: Multum części do rometa i nie tylko :) - Bartek - 03-01-2015 19:01:51 A to wiem już jaka. To takie kierownice chodzą w cenie od 10-30 zł zależy jaki stan. Dobra nie robię już OT dzięki za szybą odp |