![]() |
ROMET WICHER (Nieaktywne zdjęcia) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Nasze rowery Romet - Sportowe (/forumdisplay.php?fid=219) +--- Wątek: ROMET WICHER (Nieaktywne zdjęcia) (/showthread.php?tid=30310) |
ROMET WICHER (Nieaktywne zdjęcia) - LukaszLukasz - 02-11-2014 19:09:07 Cześć! Na wstępie chciałem przeprosić adminów za zamieszanie spowodowane poprzednimi postami ![]() Za namową mojego znajomego założyłem tu konto aby podzielić się z Wami swoimi rowerami wyprodukowanymi w Bydgoszczy. Jednym z nich jest Romet Wicher ostania seria przed Superami. Rama pochodzi z klubu sportowego Remo z Głowna. ![]() Została wykonana z rurek Reynolds 531. Żeby nie było tak wspaniale na hakach mam uchwyty do błotników a tylna poprzeczka ma dziurkę pod hamulec i jest rozklepana młotkiem aby mogło się zmieścić koło ![]() ![]() ![]() Na rowerze z polskich części jest sztyca i mostek (Głowno\Romet jak ktoś wie gdzie je produkowali niech napisze). Korby i pedały Campagnolo. Kierownica Cosmos model Sprint owijka Benotto. Koła nie są warte uwagi. Mam nadzieję, że na wiosnę wrzucę coś wartego uwagi to zaktualizuję post ![]() ![]() Pozdrawiam! Ps. Mam nadzieję, że niedługo wrzucę też zdjęcia Jaguara Speciala ![]() RE: ROMET WICHER - Zweitakter - 02-11-2014 19:11:52 szybko konkretnie i na temat !! jest maszyna do tłuczenia na codzien RE: ROMET WICHER - nonameuser1 - 03-11-2014 11:39:49 Świetny, dawaj tego speca! RE: ROMET WICHER - Crimson Ghost - 10-11-2014 17:07:07 Nie pokazują mi sie foty, ale most z głowna można rozpoznać po tym, że był zaciskany od tyłu i tam śruba się cała chowała (a nie była przyszlifowana tak jak w mostkach rometowskich). RE: ROMET WICHER - Łuki - 22-11-2014 11:35:57 można prosić o wyswietlające sie normalnie fotki? |