![]() |
Romet pomoc w identyfikacji - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Kosz (/forumdisplay.php?fid=26) +--- Wątek: Romet pomoc w identyfikacji (/showthread.php?tid=29828) |
Romet pomoc w identyfikacji - Jarek_H - 08-10-2014 19:30:41 Czołem! jakoś w maju kupiłem od jednego gościa kolarzówkę (stary i w średnim stanie) za 220zł. Po zdjęciach widać było naklejkę rometa. Kolega po jego oględzinach powiedział mi że to jest legendarny Romet Jaguar. Teraz chce się upewnić w tych założeniach i odrestaurować go. Na rurze podsiodłowej jest naklejka, na niej napisane DORO 76, poniżej PN-73/S48-200, nie mam pojęcia co to znaczy. Rozmiar kół to 27 cali. osprzęt roweru: przerzutki- Favorit korba- Custom (wymieniłem ją z oryginalnej rometowskiej ![]() pedały- Romet klamki hamulcowe- Romet rama- Romet (jaka?) koła- Romet opony- Raleigh Racing mostek- Romet RE: Romet pomoc w identyfikacji - PawełBike - 08-10-2014 22:53:27 Po co piszesz 2 temat? Wstaw zdjęcia jakieś bo bez tego nie ma opcji na zidentyfikowanie w miarę dokładne. |