![]() |
Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl (/showthread.php?tid=29625) |
Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - Tomasso94 - 29-09-2014 00:42:55 Bry bry bry. Potrzebuje ludzi. Tak, potrzebuje ludzi kompetentnych. Kompetentnych i kumatych... No chodzi oczywiście o romet-bydgoszcz.pl ![]() ![]() Agat Albatros Alka Ambasador Arrow Atlas Atos Bajka Beskid BMX Black Jack Bobo Bolek Bratek Butterfly Canyon CTB ECO Czajka Domino Duet Flaming Gazela Giewont Gil Goplana Huragan Jaguar Jolene 1 Jolene 2 Jubilat Jubilat 2 Karat Kobuz Kometa Konsul Kormoran Kos Krysia Laura Malwa Maraton Mars Mistral MTB ECO Narcyz Orion Orkan Orlik Pasat Pawik Pelikan Polo Polo Lux Popularny Pelicancan Pionier Rekord 10 Romet Reksio Meteor Sport Mosquito 1 Mosquito 2 Mustang Rambler Salto Sierra Nevada Slalom Sokół Sport Sprint Sprint 2 Start Super Szarotka Traper Turing 2 Tyler Universal Wagant Wezuwiusz Wicher Wigry Wigry 2 Wigry 3 Zenit Ktoś chętny? RE: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - Semmao - 29-09-2014 10:37:50 To ja mogę zrobić Orionka ze zdjęciami, bo takiego posiadam. ![]() RE: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - nie_mientki - 29-09-2014 11:08:30 A może z osławionym mslonikiem wejdź w jakiś układ? ![]() RE: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - Tomasso94 - 29-09-2014 12:43:06 trochę mamy w forumowej wikipedi już ![]() RE: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - nie_mientki - 29-09-2014 12:52:48 Ale skoro już ktoś odwalił tą robotę, to może warto by spytać czy nie chce się owocem owej podzielić. http://mslonik.pl/rowery/rowery-romet/574-rowery-romet RE: Prodżekt romet-bydgoszcz.pl - Dawdzio - 29-09-2014 20:57:51 @Tomasso94 No ale żeby nowe też? Trochę czasu wstecz wikipedia została zaktualizowana o nowe "rowery" "rometu". Bez sprawdzania można je wyłapać. I na liście zabrakło wigry 4 i 5 ![]() Ostatnio zaproponowałem wnusiowi pewien projekt i myślę, że możnaby było je połączyć z całkiem fajnym skutkiem. Ale to niech już się wnusiu w tej sprawie wypowie, bo to jemu "oddałem" pomysł. |