Centralny zamek Astra F - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Centralny zamek Astra F (/showthread.php?tid=29434) |
Centralny zamek Astra F - Bartek - 21-09-2014 13:40:06 Siema. Jako, że nie uporałem się z tym problemem to nadal szukam jakiś wskazówek.. Otóż mam taki problem .. że po zamknięciu auta reaguje rygielek od strony kierowcy po czym wyskakuje dalej opada i włącza się syrena alarmu.. Więc po opisaniu na sb Tomek pokierował mnie bym odłączył wtyczki w drzwiach auta.. Więc odłączyłem od strony kierowcy próbowałem zamknąć to tylko włączył się alarm ale syrena już nie. To podpiąłem znowu tą wtykę i odłączyłem od strony pasażera. Wtedy rygielek od kierowcy opadł i już nie wyskakiwał i syrena też nie włączała się.. Także mam pytanie. Czy jak zawiesi się jeden siłownik to reszta nie będzie sprawnie działać ? RE: Centralny zamek Astra F - Bartek - 25-09-2014 18:53:20 Pomoże ktoś ? Zauważyłem, że wtyczka od siłownika centralki od klapy delikatnie iskrzy. Czy było by to powodem by uszkodzić główny moduł ? Co do tego siłownika od strony kierowcy to jest on sprawny RE: Centralny zamek Astra F - Bartek - 02-11-2014 14:55:56 temat do zamknięcia. Winowając jest sterownik centralnego zamka |