![]() |
[S] Konsolę Xbox360 Slim 250GB - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Konsolę Xbox360 Slim 250GB (/showthread.php?tid=28151) |
Konsolę Xbox360 Slim 250GB - WieKu - 03-08-2014 13:48:57 Witam ![]() Sprzedam bardzo pilnie konsolkę, stan techniczny bardzo dobry, zewnętrzny posiada zwykłe ślady użytkowania, do konsolki dorzucam 4 oryginalne gry mianowicie Homefront, Gears of War 2, WWE Smackdown vs Raw 2007, Mafia II. ![]() ![]() Konsolka w tatmym roku została przerobiona pod iXtreme LT 3.0 co daje możliwość wypalanie własnych kopii gier w domowym zaciszu, jest to bardzo proste, takich wypalonych gier posiadam kilka sprzedaje je z ochronnym etui : Call of Duty : MW 3 Call of Duty : Ghosts Tomb Raider 2013 Sniper Elite V2 Far Cry 3 Minecraft UFC 3 Wszystkie Płyty zostały przeze mnie sprawdzone, korzystanie z nich nie grozi banem, czy oflagowaniem konsoli. Konsola nie oflagowana i nie zbanowana. ![]() Do konsolki dorzucam oryginalne pudełko, wszystkie kable, headset, zestaw plug and play i instrukcje co były w pudełku. ![]() ![]() Dodatkowo jeśli nie znegocjujesz ceny mogę dorzucić moje konto na którym posiadam przypisane gry takie jak Dark Souls, Saints Row 3. Sprzedaję bo potrzebuję kasy na zakup Charta ![]() Wysyłka Pocztą Polską GRATIS ![]() CENA : 690zł do negocjacji Telefon : 534904035 |