![]() |
[Komar] Nadwymiarowe pierścienie - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: [Komar] Nadwymiarowe pierścienie (/showthread.php?tid=27342) |
Nadwymiarowe pierścienie - Dabek333 - 09-07-2014 15:16:34 Witam.W moim komarze jest już trochę zużyty cylinder ale nie chcę go jeszcze szlifować gdyż zbieram kasę na lekki tuning mechaniczny.Problem jest taki ze jaki pierścienie nominalne bym nie kupił to i tak mają dosyć sporą przerwę na zamku jak włożę je do cylindra.Gdzieś czytałem ze ktoś zrobił tak ze kupił pierścienie na I szlif przyciął lekko zamki i podobno nie było nawet najmniejszej szpary na zamku???Jak myślicie zda to egzamin?? RE: Nadwymiarowe pierścienie - pawel_2540 - 09-07-2014 15:23:49 Mój kolega tak zrobił w suzuki sepii i już nabił 8000 km RE: Nadwymiarowe pierścienie - DominiX - 09-07-2014 16:26:56 Warto spróbować ![]() |