![]() |
[S] Sprzedam Rometa Kadeta - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [S] Sprzedam Rometa Kadeta (/showthread.php?tid=27277) |
Sprzedam Rometa Kadeta - kuba4624 - 07-07-2014 18:17:53 Witam. Mam do sprzedania motorower Romet Kadet. Służył mi doskonale i nagle się popsuł. Nie ma w nim prądu. Prawdopodobnie trzeba w nim wymienić cewkę zapłonową oraz linkę od sprzęgła i będzie chodził jak dawniej. W motorku niedawno było wymieniane: -Cylinder -Tłok -Pierścienie -Linka od gazu -Przewód paliwowy -Kondensator Mogę dorzucić stary kondensator i linkę od licznika oraz stary cylinder i 2 tłoki. Brak dokumentów. Sprzedaje, ponieważ kupiłem większy a tego nie mam czasu naprawić. Kontakt telefoniczny 518-962-899 i mailowy jklimczak82@interia.pl Zapraszam do kupna. CENA 290zł do negocjacji. Odbiór Kraszew Wielki(łódzkie) Zdjęcie1 Zdjęcie2 Zdjęcie3 Zdjęcie4 RE: Sprzedam Rometa Kadeta - kuba4624 - 31-07-2014 22:44:27 SPRZEDANY!!!!!!! |