![]() |
[K] Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [K] Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne (/showthread.php?tid=26365) |
Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne - Cykada - 08-06-2014 21:47:49 Kupie części do ogara 205: -podnóżek kierowcy (niepogięty z pedałem hamulca, prętem i najlepiej śrubami) -tłumik może być z kolankiem w bardzo dobrym stanie (chromy też) z tym drutem mocującym do ramy -osłonę łańcucha -puszkę tłumik szmerów od gaźnika w bdb stanie razem z obejmą -uszczelkę gumową ta co idzie naokoło baku -sprawny ślimak do przedniego koła -plastikową zakrętkę od kufra bocznego Najchętniej kupił bym wszystkie rzeczy za jednym razem, albo chociaż kilka. KONTAKT PW, ZE ZDJĘCIAMI DOBREJ JAKOŚCI I CENAMI. RE: Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne - zimek520 - 08-06-2014 22:48:58 -podnóżek kierowcy (niepogięty z pedałem hamulca, prętem i najlepiej śrubami) 15zł -uszczelkę gumową ta co idzie naokoło baku-tzw kedra 5zł RE: Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne - Jędzior96 - 09-06-2014 19:31:58 Podnóżek kierowcy za 7 zł RE: Części 205- podnóżek kierowcy, tłumik i inne - Cykada - 09-06-2014 23:24:48 zacytuje sam siebie "KONTAKT PW, ZE ZDJĘCIAMI DOBREJ JAKOŚCI I CENAMI." coś tu jest nie jasne? Skąd mam wiedzieć czy chcę tą część jak- albo nie ma zdjęcia, albo jest robione kamykiem, albo ktoś mówi że zrobi zdjęcie jak będę zainteresowany kupnem, a skąd mam wiedzieć czy jestem zainteresowany, jak nie mam zdjęcia ma albo jest zrobione gównem w ciemnej piwnicy bez oświetlenia? |