![]() |
Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Prawo (/forumdisplay.php?fid=99) +--- Dział: Dokumenty (/forumdisplay.php?fid=101) +--- Wątek: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" (/showthread.php?tid=26133) |
Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Piotrix48 - 31-05-2014 12:14:05 Witam,wypatrzyłem sobie charta z dokumentami,i postanowilem o nie zapytac - sprzedajacy stwierdzil,ze posiada dokument o nagłówku "Zgłoszenie pojazdu do zarejestrowania" oraz umowe z poprzednim wlascicielem.Zapewnial,ze bez problemu go zarejestruje. To prawda? RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Quake96 - 31-05-2014 12:17:49 Pewnie chodziło o "Zgłoszenie wpisu do rejestru" czy jakoś tak. To nic innego jak dawny dowód rejestracyjny ![]() RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - fosa - 31-05-2014 12:27:24 "Potwierdzenie zgłoszenia do rejestru " ![]() RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Piotrix48 - 31-05-2014 12:32:18 Hm... Dzwonilem jeszcze raz i Pan wyjasnil,ze na tym dokumencie jak sie wyrejestrowywalo czasowo motocykl w latach 90 tych sa wszystkie numery i dane motoru.Jest tez tablica,oraz umowy,a caly zestaw uprawnia do ponownej rejestracji. Chyba 400zl za niemal calego charta do zlozenia to okazja ![]() Dokument wg. tego co ten Pan mowi to zgloszenie do rejestracji. RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Semmao - 31-05-2014 14:04:10 Wyrejestrowywało? Jak wyrejestrowany to nie zarejestrujesz na to. RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Piotrix48 - 31-05-2014 16:32:29 Bede mial podobno skany tego dokumentu do wgladu to pokaze. RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - motonita - 31-05-2014 18:05:19 jak bys ty nie brał daj znac, ja mam blisko i ja zartejestruje ![]() RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Piotrix48 - 31-05-2014 21:58:54 Spokojnie,spokojnie-charcik ma małe braki i silnik do złożenia. Zostało potwierdzone,że macie racje i to ten dokument. Romeciarzom,którzy wiedzieli o co biega stawiam piwko czy jakieś gratyfikacje za wiedzę,zaangażowanie i pomoc. Dzieki Panowie! Romecik został zamówiony-czekam na informacje o wysyłce,bo ciut daleko własciciel mieszka ![]() RE: Rejestracja Charta z dokumentem "Zgłoszenie do zarejestrowania" - Piotrix48 - 22-06-2014 12:55:33 Panowie,ja sie rozmyśliłem-charcik do złożenia czeka za 350zł. Kontakt ze sprzedajacym podam na PW |