![]() |
Kupię komara sport z papierami/ew. samą ramę z papierami! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: Kupię komara sport z papierami/ew. samą ramę z papierami! (/showthread.php?tid=2411) |
Kupię komara sport z papierami/ew. samą ramę z papierami! - Bojar - 20-11-2011 16:16:07 Witam, jestem nowy na forum. Witam wszystkich! Chcę kupić całego komara sport albo samą ramę od komara- najważniejsze, żeby była z dokumentami - może być motor do remontu itp. Ważne, żeby była rama z papierami- ostatecznie może być rama od innego komara, na której da się zbudować sporta - ale z dokumentami!!! Jeśli ktoś coś takiego ma, albo może załatwić, to proszę o kontakt - odwdzięczę się. Jest to sprawa dla mnie sentymentalna, dlatego będę wdzięczny za pomoc- jeśli ktoś ma namiary na coś takiego, to bardzo o nie proszę!!! email: rolbud2@o2.pl lub gg: 4422234 |