![]() |
MOTONITA - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Inne jednoślady PRLu (/forumdisplay.php?fid=174) +--- Dział: Inne - Nasze sprzęty (/forumdisplay.php?fid=193) +--- Wątek: MOTONITA (/showthread.php?tid=22157) |
MOTONITA - motonita - 24-01-2014 02:06:58 Witojcie obywatele ![]() Już kilka razy obiecywałem że napisze opisze moje pojazdy ![]() No to Lecimy ![]() Pierwszym mym pojazdem jaki miałem była moja WSK ![]() ![]() Wiesia ![]() Kupiłem ją w 2003 roku ![]() wygladała tak jak pierwszy raz zobaczylem jej zdjęcia... I od razu pokofałem... Na niej sie wszystkiego uczyłem... jazdy remontów wszystkiego.... Remontowałem kilka lat ![]() ![]() i nagle zaczeła jezdzic ![]() Byliśmy na słowacji.... byliśmy w bieszczadach.... byliśmy na warmi i mazurach.... ![]() Zgadnijcie gdzie to ![]() Wiesia też poznała wiele zabytków na wielu zlotach ![]() ![]() W tym roku stukneło jej 22000 a nawet 22222 ![]() jak ją kupiłem miała 13531,5 ![]() Pozniej miałem Jawe 90 Roadster której fotek niestety nie mam ale była to kupka złomu... a czemu nie mam fotek? ponieważ było to w czasach kiedy nokia 3310 była szokiem techniki ![]() Jawe sprzedałem zbierając na samochód ![]() Kupiłem mój pierwszy samochód... POTWÓR.... Fiat 126p rocznik 1986 ![]() To była bestia... ale dzięki niej miałem 1 prace (jeszcze w klasie maturalnej) rozwoziłem pizze... Dzięki temu doświadczeniu zdobyłem 1 zawód... pilot Tira ![]() ![]() Pozniej przyszedł czas na zmiane... z czerwonego zmieniłem na białego... Był super wyspawany zrobiony i w ogóle jak go kupiłem od brata... jednak zapomniał mnie ostrzec ze hamulce biorą na 3.... i po przejechaniu z Wołomina do Kobyłki... jadac do przodu uderzyłem tyłem samochod jadący przede mną ![]() ![]() I kupiłem moj pierwszy czterokołowy zabytek. Skoda S110L ![]() Lola ![]() toczyła też gangstersko-mafijne życie ![]() ![]() I zwiedzamy dalej naszą okolicę i nie tylko... ![]() tutaj byliśmy w parowozowni w Wolsztynie ![]() i objechaliśmy Polske kilka razy doookola ![]() Później jeszcze kilka miesięcy był trabant 601 ![]() ![]() fotek tez brak.... ale trabanta zamieniłem na samochód roku 1972 czyli Fiata 127 z 1973 ![]() ![]() fajny był samochodzik ![]() ![]() (a moskwicz niestety już na złomie.... a miał dziadyga właściciel się odezwać jak by chciał złomować...) I nagle ktoś bardzo chciał mieć tego fiata.... i zaproponował naaaaprawde duuuuze pieniądzeeee jak dla mnie wiec poszedł dalej ![]() dzięki temu kilka dni później lola ![]() przyjechała jadąc pod prąd przeciwnością z lolkiem ![]() ![]() i tak sie zwiazek zaczą i trwa do dziś ![]() ![]() i z trudem trzeba pchac to do przodu... ![]() gdzies miedzy lolą a trabantem pojawiła się jeszcze Antosia... ![]() i jest u mnie nadal... ![]() choć może w to ciężko uwierzyć.... remont pochłoną już 10 000 a końca nie widać... wszystko na nowych częściach robione od A do Z.... ale od prawie 2 lat przy Antoninie się nie dzieje wiele ponieważ sprowadziła sobie męża... ![]() Antośka... i jak to z moimi syrenkami jest... żadna nie jeździ ![]() A wezme sie ... juz niedługo... Mam też simsonka SR1... http://retrostalowawola.republika.pl/mr04.htm Komarka 2330 http://retrostalowawola.republika.pl/mr05.htm Który to ma osobowość po komarku mojego dziadka ![]() ![]() I junak M10 z 1963 (1964) ![]() a moze i drugi by wyszedł?? ale chyba jeszcze za mało czesci... ze 2 jeszcze musze kupic i bylo by juz ok ![]() ![]() ![]() Motorynek ![]() ![]() I mapetorynka... ups... foto przed remontem... ![]() i w trakcie ![]() chromiki... ![]() i trol na motorynce ![]() http://www.youtube.com/watch?v=incSM91ntBY i wakacje z motorynka ![]() ![]() i romek... ale niestety nie podoba mi sie i musze mu rame wymienic ![]() ![]() i wiecie co... nie chce mi się juz wiecej pisac... ale na poczatek ![]() ![]() RE: MOTONITA - alek736 - 24-01-2014 02:11:36 Wypasione maszyny,strasznie mi się podobają ![]() RE: MOTONITA - dave123q - 24-01-2014 02:13:12 Piękna kolekcja, naprawdę, bardzo miłe dla oka. A Wiesia bardzo ładny kolorek ![]() RE: MOTONITA - Grelus23 - 24-01-2014 02:18:16 Elegancko motonita ![]() RE: MOTONITA - Jakchwal205 - 24-01-2014 02:19:07 No no ładna kolekcja sam bym chciał taką mieć powodzenia w remontach ![]() RE: MOTONITA - kokosek - 24-01-2014 02:29:01 no no motonit się w końcu postarał i wstawił te swoje sprzęty.. Ale zapewne to jest tylko z jednego garażu? ![]() ![]() RE: MOTONITA - motonita - 24-01-2014 02:31:48 motory z połowy ![]() RE: MOTONITA - kokosek - 24-01-2014 02:37:45 Widziałem ![]() ![]() RE: MOTONITA - Barto5050 - 24-01-2014 04:15:18 Piękna kolekcja. Aż mnie nachodzi chęć na kupno motorynki ![]() RE: MOTONITA - motonita - 24-01-2014 11:20:25 motorynki?? ![]() takiej żeby się zmieściła do Fiata Seiczento?? ![]() i żeby tak sobie poremontować?? ![]() no jest to dobry pomysł ![]() ![]() RE: MOTONITA - Gonzo - 24-01-2014 12:44:20 Chciałeś komuś zaimponować? Chyba tylko dla dzieci z tego forum na mnie to najmniejszego wrażenia nie zrobiło.. sam wiesz o co chodzi, ale niech dzieci się cieszą i masturbują się nad tymi zdjęciami Panu Gonzo nie podoba się sens istnienia forum, więc podziękujemy mu za udział w naszej społeczności. Adieu! Nie będziemy tęsknić. RE: MOTONITA - Rado301 - 24-01-2014 12:49:56 (24-01-2014 12:44:20)Gonzo napisał(a): Chciałeś komuś zaimponować? Chyba tylko dla dzieci z tego forum na mnie to najmniejszego wrażenia nie zrobiło.. sam wiesz o co chodzi, ale niech dzieci się cieszą i masturbują się nad tymi zdjęciami Napisał piętnastolatek RE: MOTONITA - motonita - 24-01-2014 13:16:54 hejter ![]() albo chce sie wybić z tłumu zeby byc popularnym albo cos na zasadzie zazdrosci ze inni maja a on nie? ![]() ale kolego Gonzo na tobie to nie musiało robic wrazenia ![]() ![]() ![]() RE: MOTONITA - emil200 - 24-01-2014 13:33:25 Spoko Dudek na YT ![]() RE: MOTONITA - skalpel155 - 24-01-2014 13:45:09 Widocznie niektórzy tu z ery LOL-a i innych tibii nie dostrzegając postaci z gier czują się obcy i próbują się wybić, no przykre ![]() Zacna kolekcja, na byt nie narzekałeś ![]() |