Końcówka wydechu probikes, handbary, opona z kolcami - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: Końcówka wydechu probikes, handbary, opona z kolcami (/showthread.php?tid=2012) |
Końcówka wydechu probikes, handbary, opona z kolcami - Rack - 09-10-2011 11:18:14 Sprzedam: -Opone z kolcami -Końcówke wydechu alu polerowana probikes -handbary polisport freefelow Cena: Do uzgodnienia w temacie lub gg Stan: Jak na fotach Kontakt: gg 1828385, tutaj, e mail mnrack8@gmail.com Zdjęcia i opis : Opona z kolcami na zime własnej roboty, Same materiały kosztowały mnie 150zł. Oprócz tego robiłem ją około 5 godzin. Opona ma bardzo dobrą przyczepność na lodzie, idzie na koło itd. Tuningowa końcówka wydechu PRO-BIKES aluminiowa lekko wypolerowana przeze mnie, kilka dni temu wymieniana wata. Handbary polisport freefelow, dałem za nie 100zł lekko pękniete w jednym miejscu, porysowane ale ogółem idealne do użytku. Można je spolerować lub pomalować i bedą jak nowe. RE: Końcówka wydechu probikes, handbary, opona z kolcami - Rack - 15-10-2011 11:10:09 UP i dodam także że moge wykonać taką opone na zamówienie do ogara, motorynki, komarka itd. Chętni mogą pisać w tym temacie. |