Kupię części KOMAR - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: Kupię części KOMAR (/showthread.php?tid=1978) |
Kupię części KOMAR - adi20007 - 05-10-2011 19:26:38 Cześć Poszukuję następujących części: -wahacz pchany przedni, byle był sprawny, nie popękany ani nigdzie nie spawany -siedzenie w db-bdb stanie -kierownica db lub bdb stan -licznik, stacyjka i wkładka lampy do przodu -2 te małe pręciki którymi mocuje się przedni błotnik do widelca -manetki Komarowskie czarne -amortyzatory tył -guma "opasająca" bak Najlepiej żeby wszystkie albo chociaż 3/4 części miała 1 osoba bo za każdą pierdółkę płacić przesyłkę osobno to ja dziękuję. Kontakt: najlepiej na GG: 6555777 Zależy mi na czasie i cenie bo od tego jest zależne czy kupię Komara do którego potrzebuje te części, czy mi się go w ogóle będzie opłacało kupować. RE: Kupię części KOMAR - Mikołaj - 05-10-2011 19:32:26 co to jest wahacz pchany przedni? RE: Kupię części KOMAR - MrF4k - 05-10-2011 19:46:21 mam wahacz z błotnikiem stan db+ amory tył stan db+ plastik lampy stan db licznik by tez sie jakiś znalazł mam kiere ale nie pamiętam jak wygląda a siedzenie jest dziurawe z tylu i latka naklejona taka mała RE: Kupię części KOMAR - Matii-x - 05-10-2011 20:35:49 Chyba mam te pręciki Jurto sprawdzę RE: Kupię części KOMAR - Gruchu - 05-10-2011 22:33:07 Jeśli kuma ochronna baku to tylko u mnie nie płacisz za wysyłkę, płacisz dopiero jak dostaniesz gumę i nie płacisz gotówką, chcę kod doładowania telefonu, który wyślesz mi na PW po otrzymaniu przesyłki sprzedałem już kilka sztuk zapraszam do tematu: http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=1476 To wszystko 10zł kuma - co oznacza to słowo ? Zwykła literówka, której nie dostrzegłem miało być oczywiście Guma RE: Kupię części KOMAR - Vladimir - 06-10-2011 20:32:31 @UP Opłaca się u gruchy. Daje dużo, wiec w razie pomyłki jest bez problemu |