![]() |
Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Galeria użytkowników (/forumdisplay.php?fid=155) +--- Wątek: Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne (/showthread.php?tid=19581) |
Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne - Kanilox - 17-10-2013 00:27:46 Siema, będę tutaj wrzucał ciekawe zdjęcia napotkanych Rometów i innych fajnych pojazdów. Komentujcie i piszcie coś. Simson sr2 chyba z 59 roku na wystawie garniturów w M1 w Zabrzu. Bardzo fajny stan tylko szkoda że srebrzanka zamiast chromu. ![]() ![]() Romet Astral, właściciel wstydzi się nim przyjechać do szkolnej rowerowni przez co przypina go do płota za szkołą. Jak by to był mój rower to z dumą przyjechał bym nim na plac szkolny żeby wszyscy widzieli, tak zresztą zrobiłem z flamingiem. ![]() Tutaj jeden ogar 205 którego spotkałem, jest chyba największą składanką jaką widziałem, każda części innego koloru, jedno koło alu drugie oryginał, silnik 017, dwa liczniki, zresztą zobaczcie. ![]() ![]() RE: Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne - Kanilox - 18-10-2013 17:38:08 Dziwna motorynka, wcześniej widziałem jak ktoś na niej jeździł. Jest to chyba replika hondy monkey ![]() Bardzo fajna Honda, nie widziałem jeszcze takiej na allegro. ![]() Jawa mustang na parkingu Praktikera, niestety już zastąpiona chińczykiem. ![]() RE: Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne - Kanilox - 22-10-2013 01:26:11 Mikrocar w Holandi, w Polsce anie razu takiego nie widziałem a jak byłem kilka godzin w Amsterdamie to było takich z 5 ![]() Dziwny skuter, wygląda jak by nie miał osłon. ![]() Fajny kibelek chyba z lat 70-80. ![]() Tesla Roadster na ulicy, chciałbym widzieć jak jeździ. ![]() RE: Zdjęcia Kaniloxa - Napotkane i inne - Wojtek3362 - 22-10-2013 10:51:11 (22-10-2013 01:26:11)kanilox napisał(a): Fajny kibelek chyba z lat 70-80. Czy mi się wydaje czy jeden rower nie ma połowy kola? ![]() |