[Komar] zaplon - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Romet Komar (/forumdisplay.php?fid=136) +---- Wątek: [Komar] zaplon (/showthread.php?tid=18680) |
zaplon - rometkomar - 10-09-2013 19:49:29 mam problem dzis zrobilem zaplon nie palil z kopa to wziolem go na pych z jedynki i mi zapalil i obroty wzrastaly w sekundze ze musialem szybko zdjac fajke co jest grane ?? a teraz jak kope to cos szelesci i mnie to niepokoi olej mam i nwm co jest grane prosze o pomoc ! RE: zaplon - kw112 - 10-09-2013 20:05:03 Em, a robiłeś coś przy gaźniku? Jak obroty to pewnie przepustnica nie jest na swoim miejscu. Co do "szeleszczenia" to możliwe, że wypadło ci zabezpieczenie na sprzęgle. Co do estetyki tekstu: - zrobiłeś 16 błędów, które przeglądarka podkreśla, - nie wiesz co to "duża" literka. RE: zaplon - Darek1 - 10-09-2013 20:50:54 Siema ja też tak miałem to wina przepustnicy na obudowie przepustnicy powinna być specjalna wypustka i na przepustnicy wcięcie na nią by się nie obracała w miejscu, a propo stukania to coś musiało coś wypaść lub się odkręcić. |