![]() |
Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wielkopolskie (/forumdisplay.php?fid=122) +---- Wątek: Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) (/showthread.php?tid=14115) |
Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) - szubik16145 - 04-05-2013 13:35:41 Może zacznę od tyłu: Od 7 maja mam matury, w przeciągu tygodnia będę to miał za sobą. Już dawniej był w planach wyjazd do Poznania (jestem z Wrześni) moją 205tką. ![]() i tutaj rodzi się wielka prośba do Forumowiczów z Poznania: -Czy ktoś w bliżej nie ustalonym terminie (zgadamy się po 7 maja) mógłby być moim nawigatorem? Wyjechać gdzieś do Swarzędza w ok. McDonalda po mnie? -Czy ten sam ktoś (ktosie) mógłby zaprowadzić mnie na Ul. Polną 33 pod Szpital? Chciałbym odwiedzić moją mamę... Czy mogę na Was liczyć? ![]() Oczywiście zwrócę kolegom za paliwo. Pozdrawiam, Szymon ![]() ![]() RE: Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) - Artur - 04-05-2013 14:54:20 Ja! ![]() Cytat:-Czy ten sam ktoś (ktosie) mógłby zaprowadzić mnie na Ul. Polną 33 pod Szpital? Chciałbym odwiedzić moją mamę...Dobra - nie wiem, gdzie to jest. RE: Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) - szubik16145 - 04-05-2013 17:31:07 Jak dowiem się kiedy idzie do szpitala to dam ci znać... ![]() To jest w Bok od dąbrowskiego na Jeżycach. Wiesz, moge wziąć GPS w kieszeń, ale lepiej jak mnie jakiś Poznaniak poprowadzi xD RE: Małe spotkanie (plus prośba o pomoc) - Artur - 04-05-2013 18:56:48 Prędzej Ciebie po okolicznych wsiach oprowadzę, jak po mieście. Nie te rejony... Ale jakbyś gdzieś koło mnie przejeżdżał, to mogę się dołączyć. ![]() |