Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego (/showthread.php?tid=13672) |
Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego - Romet ogar 023 - 21-04-2013 21:33:09 Witam. Chciałbym zaproponować urzytkownikom z Woj. Podlaskiego spotkanie w którejś z miejscowości. Proszę o zameldowanie się pod postem osób z Podlaskie i o propozycje miejsc w które można pojechać. Myślałem o zorganizowaniu spotkania w maju. Co wy na to ? RE: Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego - damix98 - 21-04-2013 23:39:02 Ja co prawda nie jestem z podlasia ale mam blisko. Ja proponuje miasto Kolno RE: Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego - Romet ogar 023 - 21-04-2013 23:50:06 Ciesze się że jest już jedna chętna osoba. Z mojej perspektywy Kolno to strasznie daleko 114 km. Sądze że mój ogar 205 tego nie wytrzyma. Ale nie mówie nie. Jedna osoba już jest szukamy dalej. RE: Zlot romeciarzy z Woj. Podlaskiego - marek0398 - 30-04-2013 23:59:50 Mam trzy propozycje: 1.) Białystok – Białystok - wspólny przejazd przez Białystkok - zjazd do restauracja,KCF,MC 2.) Białystok - Wasilków - wspólny przejazd z Białegostoku do Wasilkowa - pobyt nad zalewem - zjazd do zajazdu 3.) Białystok - Supraśl - wspólny przejazd z Białegostoku do Supraśla - zjazd do karczmy |