![]() |
11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Kujawsko-pomorskie (/forumdisplay.php?fid=109) +---- Wątek: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun (/showthread.php?tid=13352) |
11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - mlodyfso - 10-04-2013 21:19:23 witajcie ostatecznie sie okazalo co do daty ze festyn/piknik rodzinny odbedzie sie 11 maja w samochodowce torun . Bedzie mozna zobaczyc motory/motorowery jakie sa w muzeum w samochodowce na zywo itp tutaj macie linka do odcinka legend prl'u ktore byly wlasnie tam krecone http://muzeummoto.net46.net/linki.html szkola jest okolo 3km od miejsca dotychczasowego miejsca zlotu tak wiec moge po was podjechac i poprowadzic ewentualnie jak ktos by niewiedzial gdzie to jest jesli jeszcze dobrze pogadam jutro z jednym nauczycielem (byly wice dyrektor) z ktorym ze tak powiem zaje*iscie zyje to moze dalo by rade zaparkowac nasze motorki na placu apelowym/dziedzincu kolo innych eksponatow ktore bede najprawdopodobniej wystawione tak jak bylo to w innych latach jak byly tam te festyny co wy na to ? ja bede na 100% bo najprawdopodobniej bede przedstawiac tam moje motorki poniewaz kazda klasa musi przygotowac cos ja zaproponowalem moje motorki a kumpel jakiegos badziewnego golfa 3 swojego brata. czekam na odpowiedzi i ewentualne zadeklarowania co do obecnosci najbardziej zapraszam kolegow z bygdoszczy bo sadzac po mapie na forum to oni maja stosunkowo blisko co do niektorych (no ja mam 25km) ![]() adres samochodowki jak by ktos chcial zobaczyc gdzie to dokladnie jest Toruń ul. Grunwaldzka 25b RE: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - Przemek - 10-04-2013 21:40:44 Jakby ktoś od nas jechał to mogę jechać ![]() RE: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - mlodyfso - 10-04-2013 21:56:42 zapomnialem napisac ze wstep jest darmowy jedynie za jakies jadlo sie placi za podziwianie eksponatow cale 0zl ![]() RE: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - Taśma - 10-04-2013 22:07:53 Jak będzie mnie stać na tankowanie Ogara do pełna w jedną stronę to pojadę. RE: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - mlodyfso - 12-04-2013 21:14:49 a wiec co do festynu : kazdy kto chce jechac i juz wie ze na 100% przyjedzie na ten festyn do srody-czwartku musi zadeklarowac swoja obecnosc bo z tego co gadalem z organizatorka tego festynu to w srode-czwartek bedzie robiony plakat na ten festyn (z tego co ja sie domyslam to moze cos napisa o naszym przyjezdzie) co do miejsca to najprawdopodobniej znajdzie sie jakies miejsce na placu apelowym a wiec zaczynamy mlodyfso - simson sr50 RE: 11 MAJA Festyn Rodzinny w Samochodowce Torun - Taśma - 12-04-2013 21:26:50 To zależy od pogody czy jadę. Ale już ciepło się robi więc na 90% jadę. |