Tutorial: Jak wstawiać zdjęcia żeby było dobrze. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Tutorial: Jak wstawiać zdjęcia żeby było dobrze. (/showthread.php?tid=12152) |
Tutorial: Jak wstawiać zdjęcia żeby było dobrze. - Vladimir - 05-03-2013 22:13:43 Ze względu na to że w ostatnich dniach kilka razy już poprawiałem zdjęcia różnym osobom, postanowiłem zrobić tutorial. Zrobiłem to na podstawie serwera (klik w obrazek) 1. By wrzucić zdjęcie klikamy tutaj: 2. Następnie wyświetli nam się okno wybrania zdjęcia (wybieramy z dysku) 3. Po wybraniu zdjęcia klikamy: 4. Po wrzuceniu wyświetli się nam coś takiego: 5. Klikamy prawym na zdjęcie i wybieramy: Otwórz grafikę w nowej karcie: 6. Po otwarciu wychodzi coś takiego: 7. Następnie kopiujemy link: I skopiowany link wklejamy do posta. Jeśli zdjęcia nie przekraczają 400px szerokości: 8. W trakcie tworzenia posta klikamy w ikonkę z górami i słońcem.. 9.Ukazuje się nam okienko w które wklejamy wcześniej skopiowany link i klikamy OK. Tak wstawione zdjęcia muszą działać, jeżeli nie zadziałają to coś źle zrobiliście... |