Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku (/showthread.php?tid=12021)

Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Hubinho - 01-03-2013 18:34:55

Witam
Jestem na forum od niedawna i przeglądam niektóre stare tematy. Wpadła mi taka myśl do głowy, żeby za zwycięstwo w konkursie na Rometa... administrator wysyłał zwycięzcy forumowe naklejki. Nie wiem czy są na to jakiekolwiek szanse na to. Skoro były już dodruki naklejek, to może w czasie następnych dodruków zamówić parę dodatkowych dla zwycięzców. Wydaje mi się to skromnym i miłym trofeum i reklamą forum.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - zigu98 - 01-03-2013 18:42:22

Dobry pomysł, tylko że nawet takie małe naklejki to również jakiś koszt.
Dlaczego Admin ma ponosić ich koszty? Według mnie nie powinien, tylko jak coś to powinno to iść ze składek, tych co idą na opłacenie serwera albo czegoś podobnego Wink

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - fanfso - 01-03-2013 18:45:38

Dobry pomysł tylko koszty -.- .

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Semmao - 01-03-2013 18:46:15

Zrobić różowy nick i zwycięzca dzierżyłby go przez miesiąc. Tongue

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - nocnyfuul - 01-03-2013 18:47:40

Dobry pomysł koledzy Smile . Tylko Hubercie, dlaczego pokrywać koszty mają Adminstratorzy ?

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Artur - 01-03-2013 18:51:45

Naklejki? Bez jaj... Naklejki na pojazdach powinny być fabryczne, a nie dyktowane przybytkiem nowoczesności jakim jest internet. Chyba, że ktoś ma zamiar nalepić je na innym pojeździe czy w innym miejscu. Wink Tak czy siak, mnie taka nagroda jakoś nie rajcuje.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - nocnyfuul - 01-03-2013 18:56:33

Mnie by tam pasowało ^^ . Tylko koszty to z utrzymania forum na to Big Grin

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - tramwajarz - 01-03-2013 18:58:24

Ale tak szczerze po co te naklejki,dosyć ze jak ktoś chciał to nic nie wychodziło,to jeszcze maja być za darmo?Lepiej niech ma już ten kolorek.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Przemek - 01-03-2013 19:43:52

Na domene nie starcza a jeszcze naklejki mamy robic. Jak ktos wygra to wstawiamy zdjecie na nasz profil facebookowy.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Feiro - 01-03-2013 19:57:31

Ja byłbym za stworzeniem rangi(jednoczłonkowej) którą dostawałby użytkownik który wygra. Oczywiście ranga to byłoby coś w stylu "Romeciarz miesiąca" i obejmowałaby ona jakiś ładny kolorek nicku tak jak koledzy wcześniej wspominali.

Jednak samo wstawienie zdjęcia na profil FB to, nie oszukujmy się, gó*no a nie nagroda....

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Mikołaj - 01-03-2013 20:24:54

Chcecie naklejki za "Romet miesiąca" spoko niema sprawy. Tylko do cholery jasnej zacznijcie wpłacać pieniądze na utrzymanie forum bo jak na razie to forum przynosi same straty... Więc jak będzie kasa na utrzymanie forum i coś zostanie to na pewno pojawią się naklejki.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - alek736 - 01-03-2013 20:49:33

Naklejki,naklejkami ale administratory mają jeszcze dawać na wysyłkę tych naklejek,trochę głupio.

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Oggórek - 01-03-2013 21:04:26

Nie za ciekawy pomysł :/

RE: Nagrody za Rometa Miesiąca/Roku - Hubinho - 01-03-2013 21:16:11

Pisząc admin oczywiście miałem na myśli wpłaty na forum, niestety jak się okazało krucho to wygląda. Wyróżnik przy niku myślę, że też mógłby być ciekawy, tak jak chociażby napisany na kolorowo.