![]() |
Tablica Rejestracyjna - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +--- Wątek: Tablica Rejestracyjna (/showthread.php?tid=11672) |
Tablica Rejestracyjna - sebon30 - 17-02-2013 20:49:30 Cześć! Mam taki problemik. Otóż przerejestrowałem kadeta i przy okazji kupiłem kratkę tablicy rejestracyjnej. Pojawił się problem. Chciałem z tyłu też zamontować chlapacz żeby na tablicę nie chlapało błoto. Miałem taką blaszkę ale ona była pokrzywiona i ją wyrzuciłem. Problem w tym że kratka się nie mieści nad chlapaczem. Co mam zrobić? Nasuwał mi się pomysł żeby przesunąć lampę tylną do tyłu, ale szkoda wiercić dziur bo jest oryginalna RE: Tablica Rejestracyjna - LukaszzT1 - 17-02-2013 20:54:04 musisz przygiąć chlapacz albo go wywalić Mrf4k w swoim T1 jakoś upchnął,a jak nie to zrób sobie taki chlapacz jak ja mam w swoim T1 bo wtedy nic nie wadzi bo miałem taka ramkę ![]() RE: Tablica Rejestracyjna - sebon30 - 18-02-2013 00:09:45 A z czego zrobiłeś chlapacz? Daj jakieś dokładne info ![]() |