[Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Archiwum ogłoszeń (/forumdisplay.php?fid=188) +--- Wątek: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta (/showthread.php?tid=11217) |
[Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - patrykkol997 - 03-02-2013 18:35:13 Mam do sprzedania mnóstwo części. Prawie cały Romet Kadet bez papierów i silnik 023 oraz jeszcze trochę innych rzeczy. Części na sprzedaż: magneto 3 cewki świateł 2 kondensatory automat biegów do 023 zębatka ta duża co przy sprzęgle jest kompletne sprzęgło nóżka zmiany biegów 2 wały nie wiem czy proste i czy gwinty całe ale korbowód sie rusza przesuwka biegów iskrownik z cewką zapłonową choinka biegów 2 tarcze sprzęgła różne uszczelki simeringi różne wałek startera amortyzator śruby i jakieś małe elementy silnika sprężyna startera dętka bez dziury tylko wentyl do wymiany 2 dętki do załatania kartery prawy i lewy pokrywy silnika prawa i lewa głowica do 023 głowica do s38 błotnik przedni do malowania koła przód i tył gaźnik GM12F(do wymiany pływak) cylinder do 023 do szlifu guma filtra powietrza do kadeta pedał hamulca tylnego schowek na narzędzia z kadeta(pęknięty ale przykręciłem blaszke) iskrownik(wszystkie cewki są tylko platynek i kabla W/N brak) bak do kadeta(pomalować i pozbyć się rdzy ze środka) kierownica kolanko(ma dziure wywierconą która już była jak kupiłem je, ale myśle że opaska metalowa załatwi problem) blacha pod siodło z komara http://imageshack.us/photo/my-images/14/img84601.jpg/ siodło do kadeta( prawie jak nowe tylko brakuje sprężyny co była pod nim) obudowa lampy z obręczą jakąś tłumik widły z kadeta (do malowania) rama do kadeta bez papierów (do malowania) zębatka zdawcza 12z wałek zdawczy Ceny do uzgodnienia. Chętni pisać na PW. Zdjęcia poszczególnych części wysyłam zainteresowanym. Całość: http://imageshack.us/photo/my-images/59/img85401.jpg/ Wyjaśnienie nr.1: nie mam aparatu dlatego zdjęcia w takiej jakości. Wyjaśnienie nr.2: Części mam u dziadka w piwnicy 2km od mojego miejsca zamieszkania więc jak ktoś coś zamówi to ja na drugi dzień po szkole idę i tą część zabieram do domu( nie mam miejsca u mnie w piwnicy bo tam już jest wszystko zajęte przez rowery i Ogara ) RE: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - Rometogar - 03-02-2013 20:35:40 Siema. Interesuje mnie gaźnik GM12F ile za to? RE: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - patrykkol997 - 07-02-2013 20:43:20 Nadal aktualne. Nie wysyłam za pobraniem. Siła wyższa RE: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - patrykkol997 - 17-02-2013 19:58:46 Sprzedam mojego Kadeta. Tego z papierami. Jak ktoś zainteresowany to PW. Ogłoszenie z częściami nadal aktualne. RE: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - patrykkol997 - 12-03-2013 21:47:50 odświeżam. Za kadeta 350zł do negocjacji i troche części dorzucam. RE: [Sprzedam] Części Romet i rama Kadeta - kuba2399 - 13-03-2013 16:10:45 ja kupie samego bez czesci moze byc 250 |