![]() |
Pony 301 by Remix - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Pony 301 by Remix (/showthread.php?tid=46871) |
RE: Pony 301 by Remix - remix301 - 30-03-2019 11:08:40 Witam. W tym tygodniu zamontowałem kolanko z simsona enduro. I na prawdę trochę daje to kolanko sima. Najbliższy plan na niego: zregenerować gwint na drugim cylindrze i dać do portingu i szlifu i do tego znalazłem na allegro gaźnik sima+ króciec do 023. Jak nie zdążę to kupuje gaźnik dellorto 16mm + króciec sam zrobię. I pojawił się problem odpalania na ciepłym, odpala dopiero za 4,5 kopem z gazem. Pozdrawiam RE: Pony 301 by Remix - remix301 - 12-04-2019 18:54:47 Witajcie po dłuższej przerwie ![]() Od tamtego czasu nic się nie działo oprócz kapcia w przednim kole. I ostatni podczas jazdy straciłem sprzęgło i się okazało że frez na dźwigni sprzęgła w karterze. Dzisiaj odebrałem paczkę w której znajdowały się następujące rzeczy: Kranik Paliwa Filtr powietrza Dźwignia sprzęgła w karterze Opona 9x2,5 VEE RUBBER Nowa opona poszła na tył ,a stara AWINA na przód. Filtr powietrza kupiłem do nowego gaźnik. Ciekawe kto zgadnie jaki gaźnik chce kupić. ![]() O to zdjęcia filtra. |