![]() |
Jaki był Wasz ten mijający Rok - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Jaki był Wasz ten mijający Rok (/showthread.php?tid=38380) |
RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - romek - 01-01-2024 02:13:19 Ps pierwszy post w nowym roku na forum RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - łogór 200 - 01-01-2024 02:45:36 Z okazji świąt Bożego Narodzenia (które już były) życzę wszystkim smacznego jajka i innych przyprawa jan ł bo rodo RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Debesta - 02-01-2024 08:02:10 No to Romku nie miałeś najwspanialszego roku w życiu, szczególnie ten ślub... Sorki czarny mi zawsze doskwiera. Śmierć rodzicielki to nieciekawa sytuacja. Po prostu kolejny etap w życiu masz za sobą, a to dowodzi że jesteśmy już starzy. Ja kiedyś nawet nie wiedziałem że ludzie normalnie dozywaja i żyją w wieku 30 lat. No i masz. Mój 23 był spoko, luzik, zarobiłem więcej niz w poprzednim roku, bo uwaga- żadnego niepotrzebnego gówna nie kupowalem. Taaak, moje leczenie w zasadzie się udało, bardzo rzadko coś kupuje jeśli chodzi o motoryzację, jeśli już to tylko i wyłącznie potrzebne rzeczy (nie mylić z przydasiami, bo już u mnie ni ma takiego czegoś). Jak się domyślacie, albo i nie, to strasznie was oklamalem równo rok temu i z tych wszystkich moich planów, to w zasadzie udało mi się poskładać silnik do 2328 i to też nie całkowicie xD Motoryzacyjne na ten rok, no to zrobię dokładnie to samo co w tamtym miałem zrobić, plus poskładać BMW r35 (prezent dla ojca) i k750 bo smutna leży w częściach. Temat o automacie już niebawem, ale zbyt obszerny nie będzie, ponieważ nie robię pełnej renowacji. Teraz z kopyta ruszylem z zaległościami i teoretycznie mam czas na wszystko do końca marca, bo później sezon się zaczyna się i dopiero bedzie co robić. Z kopyta bo przed końcem roku chyba z pięć silników komarowych zlozylem. Aż mi sie mało nie ulało przy ostatnim. Jeszcze kilka trzeba złożyć, bo leżą przygotowane i temat silnikowy komarów kończę na trzy kwartały. Także Panowie i Panie przede wszystkim zdrowia (tak wiem, jak jakiś dziad stary), bo na wszystko inne se zarobimy ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Spaceman164 - 02-01-2024 13:14:36 Z początku wesołych świąt co już były ![]() ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - romek - 02-01-2024 15:47:13 Tak myślałem że ogara odstawisz ![]() RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - siwy1958 - 02-01-2024 17:14:17 Witam ! Ja sledzilem z duzym zainteresowaniem watki Kolegi Specmena, Jako ze caly czas jezdze na OGARZE 200 codziennie w celu poruszania sie po miescie ( omijac korki). To naprawde niezawodny sprzet ! Ale od dluzszego czasu Kolega zamilkl i odzywal sie sporadycznie,Pomyslalem: zakochal sie i wybito Mu z glowy OGAROWANIE, lub kupil Golfa 3 i juz Go romety nie interesuja. No coz taka kolej rzeczy i czas idzie do przodu. Az pozniej po latach przyjdzie sentyment za starsza motoryzacja. Pozdrawiam i zycze zadowolenia z CZ 350 Marek Z. PS. juz nie moge sie doczekac wypraw ogarem i motorynka. Jaki był Wasz ten mijający Rok - miszel - 02-01-2024 19:01:37 U mnie bez przebojów. Plany były dość ambitne - do końca wakacji odpalić charta, a do końca roku postawić go na kołach. Mamy 2 stycznia 2024, a ja nawet nie złożyłem silnika do kupy :/ Chart leży rozebrany i czeka na spawanie ramy, malowanie gratów i masę brakujących części. Jeszcze trzeba potem to padło zarejestrować i jakimś cudem zdać przegląd. Już sam nie wiem czy w ogóle podołam go zrobić ale na razie jeszcze jakaś tam motywacja jest... Z innych rzeczy to ten rok w sumie nie był zły. Półrocze zdane, zdrowotnie okej - byle do przodu RE: Jaki był Wasz ten mijający Rok - Spaceman164 - 02-01-2024 21:12:42 (02-01-2024 15:47:13)romek napisał(a): Tak myślałem że ogara odstawisz A mogę coś napisać w swoim wątku, ze dwa filmy są nawet na youtube ![]() Siwy1958 spokojnie, Ogar praktycznie aż do grudnia był cały czas intensywnie eksploatowany ![]() |