Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Zloty i wycieczki forumowiczów (/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Śląskie (/forumdisplay.php?fid=119) +---- Wątek: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) (/showthread.php?tid=8195) |
RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dragon - 04-05-2013 11:24:42 róbta jak chceta - ja jeśli będę to na ''kiblu'' bo chociaż ogi przetestowany do bulu ( dziennie do pracy i z powrotem - czyli Pyskowice-Gliwice- Europa Centralna czyli 44 km w obie strony ) to jednak na zlot jade kiblem , a ogiego to można sobie u mnie obejżec jak kto chce RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dawcio650e - 05-05-2013 14:09:37 A może by się w mikołowie pod auchanem spotkać i z gliwic blisko ,rudy śląskiej,chorzowa czy katowic ? A mieliśmy tam spota z forum 126p i całkiem spoko miejsca dużo .Potem można by się przejechać np. nad jezioro Wicie w Wyrach (około 10km od auchana ) .Całkiem tam spoko budki do posiedzenia jakby desz padał czy coś .Fajne tereny do pojeżdżenia . A i od auchana mamy 4minutki do sklepu z częściami do rometów,wsk ,simsonów itp. Taka ot moja skromna propozycja . RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Kanilox - 05-05-2013 19:50:19 (05-05-2013 14:09:37)dawcio650e napisał(a): A może by się w mikołowie pod auchanem spotkać i z gliwic blisko ,rudy śląskiej,chorzowa czy katowic ? A mieliśmy tam spota z forum 126p i całkiem spoko miejsca dużo .Potem można by się przejechać np. nad jezioro Wicie w Wyrach (około 10km od auchana ) .Całkiem tam spoko budki do posiedzenia jakby desz padał czy coś .Fajne tereny do pojeżdżenia . A i od auchana mamy 4minutki do sklepu z częściami do rometów,wsk ,simsonów itp. Taka ot moja skromna propozycja .Mi to miejsce odpowiada, Rafaellowi pewnie też, ale niech się reszta wypowie. No a ci z TG i tak pewnie by przez Mikulczyce przejeżdżali to możemy się dołączyć i razem tam jechać. Jak by było już coś więcej wiadomo można było by się umówić na konfe na skype żeby obgadać, ale nie wiem czy będzie taka potrzeba. RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dawcio650e - 05-05-2013 21:29:06 Mi ,Mysiowi na pewno bd pasować .A i paru znajomych spoza forum na rometach też ogarnę . RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dragon - 05-05-2013 21:48:46 chopie to ja mam do Chorzowa blizej niż do Mikołowa to już obstawiam Zabrze i pewnie ci z TG wątpie żeby ktoś robił ok 40 km do mikołowa - w jedną strone skoro ja mam do EC 22/24 km zależy jak jade , do Mikołowa przeszło 10 km dalej to już jest ponad 30 w jednym kier . a co dopiero dojechać tym z TG , ja rozumie jak ktoś patrzy na droge przez google maps to jest wszystko super ale realnie sie nie dostaniesz bo po autobanie nie polecisz ! , a ja mam dla was propozycje - kojarzy ktoś starą dyskoteke Brawo w Gliwicach ? duży parking - teren zalesiony , ruina zameczku i do sklepu blisko , ławeczki itp i też z każdej strony blisko ( miejscowości) co wy na to ? RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Kanilox - 05-05-2013 22:03:18 Mi się pomyliły Auchany, ten z Mikołowa z tym z Gliwic, bo ten z Gliwic jest ok, blisko, znam drogę itp, ale ten z Mikołowa to rzeczywiście daleko. Ja i Rafaello mielibyśmy 20 kilometrów. Propozycja dragona jest dla mnie super bo to odemnie tylko 10 km no ale nie wiem co inni na to powiedzą. RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dragon - 05-05-2013 22:05:07 a z resztą - z tego co widze to zawsze komuś nie bedzie pasować dany pomysł dogadujcie sie a ja zobacze i potem sie wypowiem co do przyjazdu no i tak róbcie zlota byle po 1-tym danego miesiąca co przy kasie będę (05-05-2013 22:03:18)kanilox napisał(a): Mi się pomyliły Auchany, ten z Mikołowa z tym z Gliwic, bo ten z Gliwic jest ok, blisko, znam drogę itp, ale ten z Mikołowa to rzeczywiście daleko. Ja i Rafaello mielibyśmy 20 kilometrów. właśnie co do innych miejscowości ja patrze na zlot właśnie pod kątem miejscowości takich jak Rybnik, TG, Chorzów, Zabrze itp wszyscy do zameczku mają fajną drogę , poza tym jest to w centrum Gliwic a jednak na uboczu no i można pogazować teren fajny i sklepy blisko pomyślcie nad zameczkiem Gliwickim była dyskoteka ''BRAWO'' RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Kanilox - 05-05-2013 22:16:23 Na początku przydało by się zrobić jakąś listę ludzi kto by był i skąd jest, wtedy można było by znaleść takie miejsce żeby mniej więcej wszyscy mieli po równo. No to może napiszcie pod tym postem czy jest chętny na taki zlot i gdzie mieszka (najlepiej gmine) Ale ja bym był za Gliwicami (tam gdzie pisał dragon) bo i z Mikołowa nie jest tak daleko, z TG też i Pyskowice tak samo. RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dragon - 05-05-2013 22:58:35 zlotzlotejkaczki.pl/zlot-zlotej-kaczki/zlot - ja jade z klubem na 100% RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - wili48 - 06-05-2013 00:25:40 Ja jadę, ja wszystko będzie w porządku z moim Romecikiem i będzie dopięte na ostatni guzik. Dragon to tutaj? http://goo.gl/maps/Qz7vu RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Kanilox - 06-05-2013 00:33:32 (06-05-2013 00:25:40)wili48 napisał(a): Ja jadę, ja wszystko będzie w porządku z moim Romecikiem i będzie dopięte na ostatni guzik. Raczej tak bo tam był ten klub. RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - Kanilox - 06-05-2013 18:20:07 No to miejsce mi się wydaje najlepsze z pośród tych które były podawane więc puki co możemy uznać że miejsce mamy. A co z datą, 2 czerwca by pasował wam? To jest niedziela i jest po pierwszym tak jak chciał dragon. RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dragon - 06-05-2013 18:37:53 a co z majem np okolice 15 go? - TO jest po 10-tym to co widać na tej mapie w prawo na krzyżówce w lesie to jest zameczek , co zły teren? (06-05-2013 18:20:07)kanilox napisał(a): No to miejsce mi się wydaje najlepsze z pośród tych które były podawane więc puki co możemy uznać że miejsce mamy.nie po 1 wszym tylko po 10 tym .... w takim razie ja jeśli bedzie data w koncu i pogoda to ze swojej strony , na tych co nie wiedzą jak dojechac - moge czekać w Gliwicach koło ronda na byłej zajezdni pks - przystanek międzynarodowy i z tamtąd poprowadze konwój ugadamy sie na godzine i ruszamy bocznymi drogami aby nie pchać sie przez zakorkowane Gliwice centrum 512236031 RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - dawcio650e - 06-05-2013 19:29:38 Jakiego miejsca byśmy nie wymyslili to wiecznie komus pasować nie będzie to trudno nie dziwię się że Feiro odpuścił . RE: Wiosenne spotkanie Tarnowskie góry(lub okolice) - patrykkol997 - 06-05-2013 22:48:28 30 km mi pasuje. Troche sie naszukam bo Gliwic jeszcze do końca nie ogarniam, ale jakoś to będzie Termin to każda sobota i niedziela mi pasuje. Dam radę k: |