![]() |
Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Cztery kółka (/forumdisplay.php?fid=165) +--- Wątek: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego (/showthread.php?tid=33058) |
RE: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - nie_mientki - 22-07-2015 11:38:21 Nie wiem czy to skopany dystrybutor czy coś, ale po ostatniej wycieczce do Warszawy(między innymi miałem przyjemność spotkać się z Zweitakterem o czym później w innym temacie) wyszło spalanie na poziomie 8,45/100. W tym sporo jazdy po mieście. Nie ogarniam ![]() RE: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - nie_mientki - 16-03-2016 10:33:52 Wczoraj pykło ćwierć miliona. I widzę że jest coś około roku użytkowania. Przebieg rzędu 20k rocznie, dwukrotnie większy niż zakładałem ![]() Przez ten czas założone LPG, zrobione hamulce, zawieszenie, klima. Do zrobienia parę pierdół, jedna klamka nie odbija, gdzieś woda przecieka do środka(nie czaję tylko że Ford nie ogarnął sprawy i nawet w MK3 i 4 to się zdarza) szkło wewnątrz reflektorów jest zapyziałe, całe szczęście da się je wymienić. Ze względu na cenę jazdy(1,47 za litr LPG), stan i cenę za jaką można by go sprzedać...ma chyba dożywotkę. Nie wrzucam na bieżąco zdjęć bo i po co. Wygląda tak jak na pierwszych fotach tyle że nieco brudniejszy. RE: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - Latos - 16-03-2016 15:04:10 No i niech śmiga, gdyby nie to że lubi przygnić to jest naprawdę fajnym autem ![]() RE: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - raterro - 16-03-2016 17:18:53 Co do podtlenku LPG to dobra sprawa. W "notesie" taty jest dobra sekwencja, że jazda przez pół tańsza, a i nawet zmieniając rodzaj paliwa nie czuć różnicy ![]() ![]() RE: Ford Mondeo MK1 by teściowa mientkiego - kacperszkudlarek - 16-03-2016 18:17:59 fajny ford ![]() ![]() |