Wybór telefonu. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Wybór telefonu. (/showthread.php?tid=8855) |
RE: Wybór telefonu. - naveintre - 10-11-2012 22:19:02 Ja nawigacje w telefonie już mam od jakiś 2 lat na moje potrzeby mi wystarcza. Za granice jeszcze sam nie jeżdżę a jak gdzieś w polsce ma mnie kawałek pokierowac to sobie radzi. RE: Wybór telefonu. - Rudy102 - 10-11-2012 22:25:42 A mało takich? Kupuję srajfona białe słuchawki, podłączają słuchają muzy cały czas i chodzą z tym srajfonem w łapie. RE: Wybór telefonu. - Irek - 10-11-2012 22:28:19 Prawdziwa patologia to jeszcze chodzi z telefonem w łapie i nie korzysta ze słuchawek tylko na full puszcza gówniany rap z głośnika w telefonie RE: Wybór telefonu. - Błażej - 10-11-2012 22:32:58 Nigdy w życiu nie miałem słuchawek w uszach na ulicy (kilka razy tylko jak jeździłem na obozy i nie wolno było słuchać muzyki po 22 w nocy ) Jak coś to w aucie 3 razy słuchawkę bluetooth. Muzyki na głos też nie puszczam na ulicy bo to wiocha totalna RE: Wybór telefonu. - Irek - 10-11-2012 22:36:01 Wiocha to źle powiedziane, głównie miejska gnojarnia to praktykuje choć na wsi spotykam sie też z takim marginesem ale rzadziej RE: Wybór telefonu. - Rudy102 - 10-11-2012 22:37:47 Pójdę gdzieś w miejsce gdzie jest dużo kiboli i włączę z telefonu hymn Związku Radzieckiego RE: Wybór telefonu. - mateusz5625 - 10-11-2012 23:04:03 telefon służy do dzwonienia zgodze się z tym, ale mieć smartfona to nic złego, mile umila czas, można szybko coś sprawdzić w necie, skorzystać z nawi, pisać szybko smsy i dzwonić można też grać i robić zdjęcia w tym jest wszystko komputer, aparat, telefon nawet telewizor ja częściej korzystam z internetu na moim mini 2 niż na komputerze. Można wymieniać dużo plusów i minusów, jak ktoś chce telefon to niech sobie kupi!!! aj jak smartfona to też niech sobie kupi!!! nie ma nic złego w smartfonach, wydaje mi sie że ludzie których nie stać na fajny telefon mówią że to gówna!!! ja też tak myślałem ale jak dostałem samsunga to sie zmieniło RE: Wybór telefonu. - JANKES - 10-11-2012 23:39:18 Ja mam sony ericssona W200i.Pewnie większość mnie wyśmieje że mam takiego starocia,ale mam go juz dobre 5 lat i wiele przygód (wpadł mi do wanny,do śniegu i z balkonu,setki razy wypadł mi z rąk i na podłoge) i na soniaku nie widać żadnych usterek.Fajnie sie słucha muzyke bo to seria WALKMAN.Boli fakt że nie ma bluetooth i słaba jakość zdjęć.Ale nie zabardzo chce się z nim rozstawać RE: Wybór telefonu. - Błażej - 11-11-2012 00:05:17 Też go miałem kilka lat temu. Wnerwiał mnie zacinający się joystick i niestety nerwy wzięły górę i poleciał o ścianę. Rozlał się wyświetlacz, ale używałem go jeszcze 2 tygodnie uważając na niego bo wyświetlacz się dalej rozlewał. twarda sztuka to była RE: Wybór telefonu. - chart21050 - 11-11-2012 00:08:54 Ja też lubię nokię miałem 5310 express music. Wtedy się z niej muzę na ogniskach puszczało. Teraz mam samsunga avila. Wypadł mi z kieszeni jak jechałem rometem i jest cały poobcierany ale się trzyma. RE: Wybór telefonu. - Marwerick - 11-11-2012 01:30:39 no to ja coś powiem o telefonach na początku miałem sony ericson k300i fajny ale miał kilka wad i był delikatny kilka gleb i miał luzy dzojstik się syfem zapychał no i nie miał karty pamięci a to je wada potem miałem legendarną nokie 6610i nie miał karty pamięci aparat juz lepszy niż w k300i miał radio lepsze niż k 300i i była pancerna gleby nie robiły na niej żadnego wrażenia potem miałem swój następny tel z nokii to była 5300 xpress music zajebisty telefon no i póznej już nabyłem HTC Wild fire fajny telefon jak ktoś nie pracuje tam gdzie ma brudne ręce i tu powiem więcej system android jest dobry byłem nie przekonany do niego ale jest to dobry system do smarkfonów ma dobre mapy z google nawigacji to nigdy nie udało się zainstalowac troszke lanserski telefon ale miał wady jak sie ma rękawiczki/brudne rece od smaru itp,itd to nie da się odblokowac ekranu i jak się zawiesi to dramat a z zalet to ma internet aparat 5 mpix z lampą błyskową i latarką w jednym można aktualizowac pogode kiedy się chce fajne gry są na androida wczesniej wspomniay internet i inne gadzety ma ale zmieniłem go na nokie X3 to jest rozsuwany telefon wieć nawet jak ma się brudne rece to da się odebrac no i nokia jeszcze z tych dobrych telefonów bo te nokie co teraz robią to dramat jest a z tych co zęs wymienił to nokia fajna ale system lipny(niestety musi uznac wyższość androida) sony to od zawsze były delikatne alcatel był kiedyś dobry a LG i Samsungi to dla mnie takie zabawkowe telefoniki wiec ja bym od siebie polecił HTC bo na mnie produkt z tej firmy zrobił wrażenie (jak bym miał pieniądze to bym jeszcze raz kupił HTC Wildfire) i ew nokie z tych straszych modeli rozsuwanych(coś jak X3 6500 Slide itp itd) RE: Wybór telefonu. - Icey - 11-11-2012 02:08:17 Od niedawna jestem posiadaczem xperii x10i. zawsze sobie chwalilem produkty sonego. osobiście polecam cos wlasnie z przedziału xperia działającego na androidzie. odradzam zdecydowanie samsunga no chyba ze np. S II albo S III. ktoś polecił galaxy ace, kolega takiego ma i żałuje ze go ma... ja w ogóle teraz pisze z mojej x10 i jest bardzo wygodnie, w ogóle to wygodnie sie ja obsługuje bo ma az 4" wyświetlacz, procesor o mocy 1GHz sprawia ze sie praktycznie wcale nie zacina, ogólnie polecam... aha wlasnie, omijajcie nokie bardzo szerokim łukiem.. |