![]() |
Fiat Cinquecento 900 S Justynki <3 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Cztery kółka (/forumdisplay.php?fid=165) +--- Wątek: Fiat Cinquecento 900 S Justynki <3 (/showthread.php?tid=36792) |
RE: Fiat Cinquecento 900 S Justynki <3 - Simon - 02-11-2015 22:12:26 (02-11-2015 21:39:36)Taśma napisał(a): Ale po co 1.2? Sam pisałeś, że te 900 czy ile tam jest to taka inwazja mocy, że bmw objeżdża i nawet filmik z tym wrzuciłeś! Żeby było weselej. RE: Fiat Cinquecento 900 S Justynki <3 - Justyna - 19-05-2016 00:15:49 (02-11-2015 00:24:46)Tomasso94 napisał(a): (...)Auto z cyklu "Przejąć po grzybie, lać i jeździć". Oleju nie pije, wody też nie. Wszystkie konie żyją, i nawet dużo jedzenia nie zużywają A więc jak powiedział tak zrobiłam, lałam i jeździłam ![]() Do czasu aż olej nie zamienił się miejscem z wodą ![]() Że to się tam sączy wiedziałam od stycznia ale nie było tragedii, jakoś na koniec kwietnia kiedy chciałam jechać do szkoły ujrzałam piękną chmurę ![]() Tata sprezentował mi uszczelki ![]() I zaczął go rozbierać ![]() ![]() ![]() Wszystko fajnie pięknie... i zgubiliśmy jeden zamek zaworu... ![]() Tydzień opóźnienia przez małe ośmiomilimetrowe gówienko, którego nigdzie nie mogliśmy kupić ![]() W każdym razie już ogarnięte, znowu leję i jeżdżę ![]() Lista rzeczy, które zrobiłam od czasu ostatniego mojego postu tutaj do czasu zrobienia uszczelki : -posprzątałam go -umyłam -naprawiłam zamek ze strony pasażera -przykleiłam zapaszek na szybę i uchwyt na telefon -zawaliłam bagażnik potrzebnymi rzeczami!! -uszkodziłam kołpak -przykręciłam nową antenę bo ktoś ukradł -wymieniłam żarówkę stopu -zakleiłam szyberdach taśmą ![]() Aha, stan licznika to już ponad 110 i pół tys. ![]() |