Regeneracja - czyszczenie gaźników. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Problemy techniczne - Silnik, przeniesienie napędu (/forumdisplay.php?fid=221) +--- Wątek: Regeneracja - czyszczenie gaźników. (/showthread.php?tid=39703) |
RE: Regeneracja - czyszczenie gaźników. - Petronas - 11-04-2016 23:17:28 Wnioski są takie że starsze gaźniki można tak moczyć, no ale ja tak nie robię Do jakichś lepszych za kilka stów... Nie odważyłbym go tak potraktować RE: Regeneracja - czyszczenie gaźników. - Mariusz - 12-04-2016 08:23:50 Nie jest tematem wymiana gaźnika na inny współczesny, ani mycie współczesnego gaźnika. Tematem jest gaźnik do rometa Ja mam wnioski takie że moczę w occie. Potem przemywam ekstrakcyjną wydmuchuję kompresorem. Szlifuję obudowy, myję ekstrakcyjną, kupuję w sklepie brakujące graty i jazda. Mam sprawdzone na WSce i wiem że to działa... RE: Regeneracja - czyszczenie gaźników. - Alex Tom - 05-05-2016 23:57:56 A macie jakiś sposób jak wykręcić dyszę gdy rowek na śrubokręt jest już wyrobiony i nic a nic nie łapie? Czy już nie da rady tego wyjąć? |