![]() |
Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Nasze rowery Romet - Użytkowe i turystyczne (/forumdisplay.php?fid=208) +--- Wątek: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a (/showthread.php?tid=25611) |
RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - Wigrus - 12-05-2014 09:13:07 BITER, te odblaski wciąż są możliwe do kupienia w niektórych rowerowych. ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - serzie-ogar205 - 12-05-2014 12:04:11 (12-05-2014 07:43:52)BITER napisał(a): Dokładnie może się nie dyndać bo miałem taki montaż w Jubilacie I nie zapomnij o koralikach na szprychy RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - Wigrus - 12-05-2014 16:29:07 (11-05-2014 22:02:20)serzie-ogar205 napisał(a): ale co za idiota (bez urazy idoci(nie forumowicze ani goście)) nie wie jak działa torpedo?Romet wykazał się tutaj wielką umiejętnością przewidywania dla przyszłego pra, pra pokolenia. Społeczeństwo staje się coraz leniwsze i głupsze. Kto wie, może nasze pra, pra, pra wnuki, (o ile będą wiedziały co to jest rower) nauczą się dzięki tej naklejce używania torpeda! ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - mikbow - 12-05-2014 16:39:49 (12-05-2014 16:29:07)Wigrus napisał(a):W tych rowerach jest wszystko przemyślane. Święta i niepodważalna prawda(11-05-2014 22:02:20)serzie-ogar205 napisał(a): ale co za idiota (bez urazy idoci(nie forumowicze ani goście)) nie wie jak działa torpedo?Romet wykazał się tutaj wielką umiejętnością przewidywania RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 12-05-2014 17:44:51 hahah z tymi pokoleniami to nawet nie pomyślałem ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - Wigrus - 12-05-2014 21:38:16 Wtedy trafią na ten temat na tym forum i przeczytają, jak się z nich nabijaliśmy! ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - mikbow - 12-05-2014 21:59:18 (12-05-2014 21:38:16)Wigrus napisał(a): Wtedy trafią na ten temat na tym forum i przeczytają, Kto wie... RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - serzie-ogar205 - 12-05-2014 22:13:59 (12-05-2014 21:38:16)Wigrus napisał(a): Wtedy trafią na ten temat na tym forum i przeczytają, O ile internet będzie istniał... RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 12-05-2014 22:38:56 Haha o Matko jakie rozkminki ![]() A ja tu właśnie z taką małą informejszyn ![]() Już niedgo planuję wybrać się na małą wycieczkę rowerową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym mam mały cymesik dla rowerowych odkrywców i podróżników ciekawych piękna swojego kraju w bardzo fajnej postaci ![]() ![]() http://www.zaliczgmine.pl Zabaweczka, która może ucieszyć ![]() ![]() Gminy zaznaczamy samemu, np. po każdej wycieczce ![]() Żeby nie było tak nudno założyciele wprowadzili ranking obejmujący wszystkich użytkowników tejże zabaweczki ![]() Mapka jest w sumie bardzo bogato wyposażona i możemy ją ustawiać do własnych potrzeb, czyli możemy zobaczyć drogi powiatowe, gruntowe i ścieżki rowerowe należące do danej gminy ![]() Żeby więcej nie opisywać powiem krótko - zobaczcie sami ![]() PS: To nie jest żadna reklama - po prostu sugeruję co można robić w wolnym czasie ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - serzie-ogar205 - 12-05-2014 22:44:24 Dżizus christ! 50km na solówie!? RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 12-05-2014 22:56:31 Serzie Ogar 205 - Jak to u mnie w szkole mówią : A jek !! ![]() ![]() ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 14-05-2014 01:17:30 Słuchajcie ![]() ![]() Czy chcielibyście żebym zrobił relację wycieczki, nie byle jakiej bo do ważnego miejsca którego nazwa zdobi wiele rowerów marki Romet, a mianowicie WIGRY ! ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - serzie-ogar205 - 14-05-2014 01:37:42 Ja rozumiem, wigrami do Wigier ale saltem do Wigier jakoś nie brzmi. Ale oczywiście jak będziesz jechał to zawsze możesz to udokumentować ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 14-05-2014 10:30:29 No niestety.. Ale nie posiadam heh ale oczywiscie ze zrobię fotorelacje ![]() RE: Mikro Oranż aka Pomarańczka :D Czyli Romet Salto ' 87 od BITER'a - BITER - 19-05-2014 01:40:07 Cześć i czołem kluski z rosołem hehe ![]() Dawno nic nie pisałem bo prawdę mówiąc nic szczególnego się nie działo ![]() ![]() Tak jak już wyżej napisałem, za wiele się nie działo, a jednak ![]() W czwartek jak co tydzień miałem praktyki w pobliskim warsztacie należącym do Centrum Kształcenia Praktycznego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oto i on: ![]() Niestety potrzebnej dwunastki już nie znalazłem ![]() Tego samego dnia, po praktykach strasznie mi się nudziło, więc zastanawiałem się czym by tu uraczyć moją Pomarańczkę ![]() ![]() W sumie rower pod względem mocowań siodełka był już doprowadzony do oryginału ale te chyba też mogą być? ![]() ![]() ![]() Wczoraj była ładna pogoda więc po południu wybrałem się sobie na małą przejażdżkę za miasto do wsi Okuniowiec ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zatrzymaliśmy się na spokojnym skrzyżowaniu przy znaku informującym o wyjeździe z miasta i rozmawialiśmy ![]() ![]() Namówiłem go, aby zrobić naszym wehikułom " Słit Focię " ![]() ![]() Co do rocznika produkcji Waganta, jest to rower z 1985 roku, który przyjechał na własnych kołach z Białegostoku ( 130 km ) ![]() Opony Stomil 27 x 1 1/4 , w przeciwieństwie do Pelikana czy Salto prowadzi się co najmniej jak prom i ma promień skrętu równy pięcioosobowemu karawanowi, czyli niemalże jak autokar ![]() Obiecałem mu że kiedyś wybiorę się z nim na jakąś wycieczkę po tutejszych gminach ![]() Dzisiaj popołudniu, ewentualnie wieczorem zapodam Wam fotki, co znalazłem w szufladzie na balkonie czyli w moim warsztacie ![]() Póki co, dzisiaj to na tyle ![]() Komentujcie i oceniajcie ![]() |