![]() |
Motór kontra samochód - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Motór kontra samochód (/showthread.php?tid=8149) Strony: 1 2 |
RE: Motór kontra samochód - riley2pl - 10-10-2012 20:20:51 Ja mam na codzień Polówkę a i motorek trzymam 5km od domu to autem jade po motor i jeżdżę motorem a potem wracam autem do domu.Samochód to studnia bez dna szczególnie taka syrenka.Kupisz za 4tys włożysz 10tys Co innego motór kupisz za 300zł włożysz 1tys. no i utrzymanie motoru tansze.Ja mam Jawke i samochód i mi cezko niekiedy szczegolnie jak do szkoły dziennie robie autem 25km w dwie strony. RE: Motór kontra samochód - Irek - 10-10-2012 20:34:50 Każdy to chce takie auto żeby było tanie w utrzymaniu, mało paliło i nie sprawiało kłopotów a z taką syrenką jak z ogarkiem najpierw sie narobisz a potem strach przed każdym wyjazdem Remont starego auta, a szczególnie blachy to kosztowna i czasochłonna zabawa, i coraz trudniej znaleźć fachowca który sie przyłoży i zrobi to jak należy a nie stwierdzi że szkoda grata robić |