![]() |
Wybór szkoły - pomóżcie ! - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Wybór szkoły - pomóżcie ! (/showthread.php?tid=803) Strony: 1 2 |
RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - Bezel1994 - 23-05-2011 21:15:46 Ja tam polecam mechanika na Słonecznej samemu tam chodzę i nie narzekam zwała jest tam codziennie a nauki nie ma wiele. Ja jestem na profilu mechatronik i nie powiem jest to ciekawy kierunek i nowy przede wszystkim a na rynku pracy jest wielkie zapotrzebowanie na mechatroników. Za szkołą masz parkin dla aut monitorowany, a obok jest dla rowerów i motorowerów. Co najważniejsze nikt Ci nie ruszy Twojej maszyny!. Pozdro RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - lukasz247___ - 27-05-2011 22:02:38 (21-05-2011 22:07:48)Mati napisał(a):(21-05-2011 14:18:43)rafall2525 napisał(a): ja polecam zawodówkę, tam przynajmniej są praktyki i się więcej nauczysz niż w technikum bo tam to same teorie i sama nauka matma itd.... Jak mój wujek mówił jego kolega poszedł do technikum mechanik a on do zawodówki też na mechanika a pozniej jak sie okazało to mój wujek widział np. jaka śruba jest na klucz 10 a on musiał latać z wzorami, kalkulatorami i nie wiadomo co jeszczeOd kiedy w technikum nie ma praktyk? Na powstańców jest od 2 klasy. Nie jestem z Bydgoszcza chodzę do technikum budowlanego i praktykę mam od 1 klasy i powiem tak więcej umiem i jarzę niż kumple z zawodówki ja na Twoim miejscu szedł bym do technikum jeśli masz pociąg do elektryki to idź na elektryka nie trzeba mieć szkoły żeby robić to co się potrafi ![]() RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - Kamil - 27-05-2011 22:39:27 Dokładnie, jeśli chcesz zdać maturę, to nie powinieneś patrzyć na szkole, że nie ma dużo nauki. RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - Leszek - 27-05-2011 23:01:35 Chcę zdać maturę potem może UTP kto wie, ale póki co elektryk ![]() RE: Wybór szkoły - pomóżcie ! - Kamil - 27-05-2011 23:11:01 Elektryk mówisz, powodzenia ![]() |