Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Sprawy Forum (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Prawdopodobne zakończenie działalności forum (/showthread.php?tid=54406) |
RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - elmer - 08-11-2023 23:29:45 Proste forum na WordPressie co rok osiem stówek niesie. Też mogę dorzucić 1/16 kwoty, bo poczytałem o hostingu w cyber_Folks i przeniesienie tego będzie trudne. Jak ze starymi Rometami! Póki jeździ lepiej dorzucić grosz i niech się toczy dalej RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Dawid22 - 09-11-2023 17:16:21 Dziś wpłaciłem, nie można pozwolić żeby forum "spadło z rowerka" RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - romek - 09-11-2023 18:10:42 To ja też przelałem, dane wziąłem z tematu Pomóż forum 2022 RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Tomasso94 - 09-11-2023 20:50:36 (09-11-2023 18:10:42)romek napisał(a): To ja też przelałem, dane wziąłem z tematu Pomóż forum 2022 No, te dane to akurat nasz portfel w jedną stronę Czyli już musi się udać bo odzyskać hajs będzie bardzo ciężko RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - romek - 09-11-2023 21:01:00 Wiem, na razie asekuracyjnie mała kwotę ale udać się musi. Niemniej powinienes określić czy tak robimy czy wszyscy mają wpłacać na Twoje konto i jasno w temacie numer podać ten czy tamten RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Tomasso94 - 09-11-2023 22:53:30 No to tak. Najszybciej i bez komplikacji - ten sam numer konta jak co roku: https://www.chlopcyrometowcy.pl/misc.php?page=doladowanie Przypominam jeszcze raz w tym poście. Do końca roku musimy uzbierać pokaźną sumę aby forum nadal się kręciło. Po wpłacie pieniędzy na podany w linku numer konta nie ma praktycznie możliwości odzyskania pieniędzy, nawet w przypadku gdybyśmy nie dal rady. Na ten moment mamy uzbierane już 113 zł, więc do opłacenia domeny coraz bliżej. Jeśli ktoś chce wpłacić jakąś grubszą kwotę a obawia się o to że kasa przepadnie zapraszam na PW, spróbujemy to ogarnąć, jakoś A jeśli ktoś chce wpłacić gruby hajs i ma nadzieje że to wszystko wypali to link powyżej zawsze aktualny Aha - no i po wpłacie proszę o info na pw kto kiedy ile i tak dalej. Jak nie odpiszę albo potrwa to kilka dni - przepraszam, doba jest za krótka dla mnie na dopięcie wszystkiego Wiele osób pisze do mnie PW o chęci pomocy i tak dalej. Mordeczki - dzięki za zaangażowanie, myślałem że to forum już umarło, a jednak. Nie mam czasu odpisać wszystkim, niestety :| Co do zmiany serwera - nie jest to takie hop siup, wymaga to dużo pracy i co najgorsze czasu, więc przyszły rok spędzamy jeszcze "tutej", a co dalej czas pokaże RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - romek - 10-11-2023 19:39:56 Ja bym jeszcze to jakoś przykleił na górze forum, żeby czasem nie spadło z aktualności z prawej. RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Tomasso94 - 12-11-2023 21:47:32 Stan konta na dzisiaj 166,40 zł. Zobaczymy co będzie jutro, po przelewach weekendowych RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Piotrekdriver1 - 12-11-2023 22:05:44 I ja dorzuciłem.Trzeba uzbierać ok 900zł? RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - romek - 12-11-2023 22:06:29 Cienko to idzie.. RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Debesta - 12-11-2023 22:33:12 Ja jutro dokleje cegiełkę bozq i tak dalej. RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - romek - 12-11-2023 22:35:27 Ps. Z drugiej strony licząc to co jest plus aukcje Józka jeśli nawet nikt nie podbije trzeba zebrać jeszcze ok. 480 zł. Dużo i niedużo. Ja właśnie wpłacam kolejne dwie dyszki, tak na zachętę dla wszystkich !!! Czyli juz tak jakby 460 zł do celu brak RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - joozek - 13-11-2023 00:09:33 Oczywiście też coś dorzuciłem. Tomaszu, może jakieś międzyczasy, ile jeszcze? RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - Tomasso94 - 13-11-2023 00:20:17 Na dziś tak jak pisałem wyżej. Jutro jak wejdą przelewy pewnie będzie kwota większa Myślę że domenę mamy z głowy. Walka będzie dalej do końca roku RE: Prawdopodobne zakończenie działalności forum - jacomoto - 13-11-2023 00:35:28 Znam temat od 20 lat utrzymuje hobbistycznie stronę o motorowerach ... opłaty domeny i serwera mam co prawda spor mniejsze ale wiem co to jest dokładanie do interesu. Wrzucę co nie co- w sumie to takie forum Dinozaur jak moja strona..... w sumie tez zachwile musze zrobic coroczna opłatę. |