Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Cztery kółka (/forumdisplay.php?fid=165) +--- Wątek: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej (/showthread.php?tid=53654) Strony: 1 2 |
RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Debesta - 13-11-2022 18:26:08 Kończyło się na razie na wejściu do pomieszczeń i łapaniu się za głowę. W tym tygodniu skończę przygotowywać drzewno, to wezmę się za ten śmietnik przed mrozami i tak dalej. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Komar_126 - 26-12-2022 19:34:48 Pali, jeździ, skręca i hamuje Oczywiście jak to ja musiałam go przyozdobić na święta RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Komar_126 - 09-04-2023 18:39:53 Siemanko! Czas na małe odświeżenie tematu. Polonez na te chwilę ma się całkiem nieźle. W między czasie oczywiście nie obyło się bez drobnych usterek i wymiany akumulatora na nowy Padły mi też łożyska na alternatorze, który defacto miał dopiero rok. Kumpel poskładał mi wszystko na nowych, założył i Janusz nie chciał gasnać xD Winowajcami okazały się żarówki podświetlenia sterowania nawiewami <rotfl> Po wymianie wszystko wróciło do normy. Oczywiście to nie koniec. Rozciekł mi się też zbiorniczek od chłodzenia. Nowy mam nadzieje dojdzie na dniach. No i jakby było mało szyba z tyłu wypadła z prowadnicy No ale ze wszystkim w miarę się uporałam. Wleciał też prawilny emblemat <rotfl2> A no i Janusz dostał do kompletu owiewke na tylną szybę, którą gość z insta oddał mi za free <jupi> Teraz czas na trochę zdjęć. Tutaj widać jak aparat wali w ch* xD Dopiero na zdjęciu niżej widać jaki kolor Janusz ma naprawdę. :] No i ostatnie z bolcem Starego Obaj to równolatki. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Debesta - 10-04-2023 06:00:53 Ten zielony to paszczur jak nie bądź. Myślałem że ten ładniutka niebieski jest to nawet może się podobać się. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Komar_126 - 21-05-2023 20:27:43 Siemanko! Ostatnio Janusz odwiedził ze mną rodzinę na podkarpaciu. Jak na poloneza muszę powiedzieć, że jechało się całkiem zajebiście Dużo zdjęć nie mam, no ale zawsze to coś. W tym tygodniu zabrałam się też za montaż centralnego. Zostały mi jeszcze do opanowania drzwi tylne. No ale jak to mówią nie ma się co spieszyć i spinać. Wszystko na spokojnie. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - romek - 21-05-2023 21:35:27 Więc ten kolor to coś podobnego jak maluchowi 306 Verde Pollino. Nie dość że podobny, to co aparat to każdy inaczej go łapie a i na żywo zależy jaka pogoda. Ale powiem szczerze nie wiem czy kiedyś widziałem takiego poloneza. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Komar_126 - 07-10-2023 16:53:36 Myślę, że tego zdjęcia nie trzeba tłumaczyć. RE: Janusz- Polonez Caro Plus Kłejkowej - Bartek - 07-10-2023 17:06:44 Aniu nie działa fota |