![]() |
Rushrod CHART - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Rushrod CHART (/showthread.php?tid=39558) Strony: 1 2 |
RE: Rushrod CHART - komarinho - 03-04-2016 22:22:27 Zabierz gniazdo łożyska jak je wybijesz z główki do rowerowego i Ci dobiorą ![]() RE: Rushrod CHART - jimijimbou - 08-04-2016 21:19:08 W sumie, to boję się to wybijać, żeby nie pokrzywić. Zmierzę suwmiarką może. Czyli w skrócie, mam brać wianek czy też pierścien z kulkami zamiast pierniczyć się z samymi kulkami, tak? Ogólnie, to dięki wielkie za odpowiedzi, już myslałem, że mnie olejecie. ![]() Parcia nie mam więc praca będzie postępowała wolniej od ślimaczego tempa, ale dzięki na wstępie. No i kto może to niech się wypowie do pytania na górze, trochę mnie to zbija z tropu, jestem dość zielony, jak operuję łożyskami to innymi... ![]() RE: Rushrod CHART - romet200 - 08-04-2016 22:36:40 (08-04-2016 21:19:08)jimijimbou napisał(a): W sumie, to boję się to wybijać, żeby nie pokrzywić. Zmierzę suwmiarką może. Dokładnie tak. ![]() |