![]() |
Malowanie Ogara proszkowo - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=21) +---- Dział: Romet Ogar 205 (/forumdisplay.php?fid=142) +---- Wątek: Malowanie Ogara proszkowo (/showthread.php?tid=36435) Strony: 1 2 |
RE: Malowanie Ogara proszkowo - Halski - 03-08-2015 21:19:00 Dobrze aby lakiernia dała pod właściwy lakier podkład cynkowy i więcej nic nie trzeba. Można ewentualnie całe moto ocynkować przed malowaniem. RE: Malowanie Ogara proszkowo - Kaskader na komarze - 03-08-2015 22:53:34 Powiem tak, też miałem Ogara malowanego proszkowo i byłem zadowolony, nie rysował się aż tak szybko. Przy piaskowaniu bak lepiej pilnuj, lub sam go opendzluj, bo są tacy którzy nie wiedzą że to jest cienka blacha i dowalają ciśnieniem, potem gadanie że tak było, wiem po sobie ![]() Na proszek chyba nie daje się lakieru bezbarwnego, bo on sam w sobie ma błysk. Ale nie wiem |