![]() |
zasady - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Trudne sprawy (/forumdisplay.php?fid=206) +--- Wątek: zasady (/showthread.php?tid=31884) |
RE: zasady - simi81 - 16-01-2015 12:08:13 Ile masz lat? Wyzywasz się na nas bo rodzice nie kupili nowego smartfona? RE: zasady - Motorowerzystka - 16-01-2015 12:28:10 simi81, jakbyś zajrzał w jego posty to byś zauważył ten temat http://www.chlopcyrometowcy.pl/showthread.php?tid=31659 w którym pisze że ma 10 letniego syna, więc twój post trochę nie na miejscu. RE: zasady - Vladimir - 16-01-2015 12:31:04 To że ma 10 letniego syna bo o tym napisał nic nie znaczy. Ja mogę napisać że mam 2 letniego i co? Zresztą syn nie ma tutaj nic do gadania. To on ma fochy jak dzieciak. Niech się dostosuje albo szuka dalej. RE: zasady - nie_mientki - 16-01-2015 13:02:04 (16-01-2015 11:21:39)Miro napisał(a): pamietajcie nie obrzucajcie innych błotem bo to działa w obie strony.Kto Cię obraził? Szukam, szukam i nie widzę. Zacytuj, zgłoś, regulamin jest taki sam dla wszystkich. Sam wjechałeś z tekstem o średniowieczu i "mojej piaskownicy". W zasadzie od tego zacząłeś. Nie pamiętam jak było na średniowiecznych forach internetowych, może i tak jak mówisz. Swoją drogą średniowiecze było epoką obfitującą w wynalazki, higiena stała na wyższym poziomie niż w epokach późniejszych(nie zawsze i nie wszędzie-ale często), dzięki działaniom "zacofanego i ciemnego" Kościoła rozpowszechniono też edukację w niższych warstwach społecznych. Więc jeśli to miał być pstryczek w nos to nie wyszło. Co do piaskownicy. TAK, ta piaskownica ma swojego właściciela, założyciela i księgowego(nie sądzisz chyba że serwer i domena są darmowe). W jednej osobie. I TAK, panują tu jego reguły(ja tez nie ze wszystkimi się zgadzam). Są one kompromisem między powyższym a użytkownikami. Nie przypominam sobie aby wyśmiano jakikolwiek pomysł na zmiany w regulaminie. Jest dyskusja i decyzja-zazwyczaj demokratyczna. A tu słyszymy że "nie będzie po mojemu to się zawijam". Pisałeś w powitalni że masz 10 letniego syna. Więc pewnie trochę wiosen już masz. Zachowujmy się poważnie i tak się nawzajem traktujmy, niezależnie od wieku. W przeciągu tych paru postów CZTEROKROTNIE wytknąłeś młody wiek tym, którzy się z Tobą nie zgadzają. Mnie do głowy by nie przyszło napisać że pewnie masz kryzys wieku średniego i po to zarejestrowałeś się na forum, na którym większość to nastolatkowie. RE: zasady - hvil - 16-01-2015 13:09:15 Ja mam półroczną córcię:-) jak już w tematy dumy z potomstwa wchodzimy!:-) Będąc dumnym tatą, tak, oczekuję gratulacji i pochwał od Moderatorów i koloru gumigotowego swojego nicku!!!!!!! .....................ALBO ZAWIJAM SIĘ Z TEJ PIASKOWNICY DO PIASKOWNICY MEJ CÓRCI!!! P.s. właśnie edytowałem swojego posta i jeśli nie będę mógł tego zrobić pierdylion razy naślę na was PIOTRA DUDĘ...a on wie gdzie mieszkacie!!!! RE: zasady - Semmao - 16-01-2015 13:24:07 (16-01-2015 11:21:39)Miro napisał(a): piaskownica to była przenośnia a wyście z niej zrobili SAHARE. Jak na moje to Ty dorzucasz brzydkiego piasku do naszej kuwety. ![]() Zasady są proste jak już napisaliśmy, jak się nie podoba, szukaj aż znajdziesz takie miejsce, gdzie zagrzejesz na dłużej. A Wy panowie się nie przejmujcie, zawsze znajdzie się jakiś pieniacz, któremu zawsze coś się nie będzie podobało i będzie chciał na siłę zmienić świat i wmówić, że tak jak on chce to jest dobrze. Tyle. ![]() RE: zasady - hvil - 16-01-2015 13:54:56 Nie zgadzam się!!! RE: zasady - Tomasso94 - 16-01-2015 14:05:23 hvil, ochłoń już ![]() RE: zasady - simi81 - 16-01-2015 14:13:12 Przepraszam, ale wyprowadzil mnie z równowagi... jak na ojca i to jeszcze 10 letniego dziecka to on się nie zachowuje. RE: zasady - nie_mientki - 16-01-2015 15:49:37 Miały być zasady a wyszły jakieś kwasy. Taki tam chemiczny żarcik ![]() RE: zasady - Zweitakter - 16-01-2015 16:24:47 zasada z kwasem powoduje dość często egzotermiczne zobojętnienie, czyli po pare punktów tu i tam a temat do kosza ![]() RE: zasady - Damian4570 - 16-01-2015 17:15:18 Uśmiałem się czytając ten temat ![]() ![]() RE: zasady - Bartek - 16-01-2015 18:09:59 Hmm ja proponuję dział Trudne sprawy. sorry ale jest regulamin i albo się dostosujesz albo papa. Niektóry mogą mieć 30 pare lat i gorzej zachowują się od tego co ma np 17 lat.. RE: zasady - jurek_j - 16-01-2015 20:38:55 Nie rozumiem w czym problem. Jak walniesz jakąś gafę w jednym ze swoich postów, to napisz kolejnego ze sprostowaniem lub zgłoś się do moderatora, poproś ładnie o zmianę, podaj powód, jeśli ma w głowie ułożone to wyjdzie na przeciw Twoim oczekiwaniom, bo każdy jest człowiekiem i ma skłonności do omylności. Poza tym od tego oni są, żeby zapier...niczać dla innych, proste, nie? Jak kiedyś gdzieś byłem modem, to nie było problemów z kulturalnymi ludźmi. Jak się trafiał upierdliwiec, uprzejmie odpłacałem. Zgodnie z siedmioma przykazaniami miłosierdzia. Z racji fascynacji pojazdami z fso, zaglądam też na fora o tej tematyce. Na jednym była możliwość edycji, do pierwszej poważnej kłótni, gdzie dorośli ludzie odwalali gorsze rzeczy niż dzieciaki rudemu w piaskownicy... Jest 120 minut na edycję postu, tutaj jest 15, może trochę mało, ale w pół godziny to taki Ukasz może dać popalić wszystkim, a potem poedytować posty, być czysty jak dziewica w niedzielną mszę... Co do kwestii wieku, naprawdę nie ma nic gorszego niż przywalanie się o wiek. Już lepiej od faszystów i innych komuchów wyzywać się (mientki, to już skończy temat, czy jeszcze nie?). W kwestii podwyższonej higieny w średniowieczu - nauczycielka biologii kiedyś mieszając kawę ołówkiem znalezionym na ogromnym biurku podsumowała tą czynność tak: mądrzy ludzie żyli w brudzie ![]() RE: zasady - hvil - 16-01-2015 23:04:58 ZAKOPAĆ DELIKWENTA W PIASKOWNICY PO SZYJĘ:-) |