Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Giełda (/forumdisplay.php?fid=35) +--- Dział: Czy warto kupić? Wycena, Inne pytania (/forumdisplay.php?fid=98) +--- Wątek: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? (/showthread.php?tid=23636) Strony: 1 2 |
RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Przemi998 - 19-03-2014 23:11:18 Jak stargujesz chociaz na te 180zl to bedzie okazja nie zastanawiaj sie bierz go. I napewno na nim zarobisz RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Piotrix48 - 20-03-2014 03:00:27 Cena własciciela to 180zl brakuje fajki na świece itp. moze uda sie na 150 RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - bartoszek5k - 20-03-2014 22:39:15 Lepiej weź ze sobą fajkę żeby sprawdzić czy silnik chodzi, bo to po prostu może być ściema bo "panie, silnik chodzi jak zegarek ,no ale nie mam fajki i nie pokaże" RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Stasiek - 20-03-2014 22:55:34 Nawet gdy nie ma fajki można wcisnąć kabel wn na świece bez fajki i też musi odpalić..... RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Piotrix48 - 18-04-2014 23:17:39 Przepraszam za dłuższą nieobecność. Nie kupiłem tego komarka od tego pana,bo bronił się rękami i nogami,żeby tylko umowy nie spisać.Pewnie kradziony czy inne licho-poszukiwania trwają dalej.Zauważyłem ostatnio niemal kompletną jawkę (silnik w czesciach,ale ładna.),podobno nawet ma "papiery",po dłuższej rozmowie właściciel stwierdził,że ma tylko stary dowód i tablice oraz elementy silnika w których numery pokrywają sie z tymi z dowodu,ale brak mu umowy K-S. Oczywiście jest w 100% pewien,że jest możliwość rejestracji(na białe blachy) Jak to z tym jest teraz? wiem,że od 2012 roku jest wymagany w umowie pesel obu stron,na może coś jeszcze? Proszę o informację czy te części są jeszcze coś warte i ile (na zdj. jest i ogar,ale liczę to co spasuje mi do jawy,do ogara brak dok.) Zdjęcia:http://www.aukcjoner.pl/gallery/016568568-.html#I1 RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Quake96 - 19-04-2014 01:46:54 Jak nie ma ciągłości umów K/S to mu podziękuj. Więcej z tym zachodu i kosztów niż to warte, bo normalnie nie zarejestrujesz, a na unikat/zabytek trzeba nieco więcej pracy, szczególnie, gdy nie ma kompletu umów. RE: Warto kupić tego Rometa,ile zaproponować? - Piotrix48 - 19-04-2014 12:43:10 A z umowami? Ile części do kompletowania jawki są warte? |