Usprawnienia wzmacniacza. - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Usprawnienia wzmacniacza. (/showthread.php?tid=21724) Strony: 1 2 |
RE: Usprawnienia wzmacniacza. - rafalb59 - 10-01-2014 19:43:37 Polskie wzmacniacze to Ty ratuj, a nie pod płotem trzymaj RE: Usprawnienia wzmacniacza. - stqc - 10-01-2014 19:54:23 Sam mam tą Unitrę zrk at9100 Gra przyzwoicie, mam o niej temat na forum chcesz to śledź ten temat bo naprawiam tego wzmaka Co się z nim dzieje, sprawdziłeś bezpieczniki? RE: Usprawnienia wzmacniacza. - Damian4570 - 10-01-2014 20:09:11 Też moje głośniki są podłączone pod Unitrę PS: Stqc czyżby coś było nie tak w moim poście (patrz podpis) RE: Usprawnienia wzmacniacza. - kamil97 - 10-01-2014 20:21:14 Ale te moje wzmaki to nie unitra. Podalem te dla przykładu by pokazać jak mniej więcej wyglądają. Jeden jest samsung kaseciak, drugi jakiś niemiecki też kaseciak, 3 nwm sam sam wzmak z radiem i jeszcze jeden czarny ale nie mam pojęcia co to za wytwór. Ponoć wszystkie spalone. No i namoknietę stqc przejrzałem twój temat i natchnąłeś mnie by próbować uruchomić te wzmaki co mam. Wezmę je do kotłowni by odparowały z wilgoci i będę z nimi działał. Może uda się złożyć z 4 wzmaków jeden. |