![]() |
Wigry Junior uratowany przed złomem - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Nasze rowery Romet - Użytkowe i turystyczne (/forumdisplay.php?fid=208) +--- Wątek: Wigry Junior uratowany przed złomem (/showthread.php?tid=21126) Strony: 1 2 |
RE: Wigry Junior uratowany przed złomem - Sołtys - 24-12-2013 11:44:26 Jestem ciekaw numeru ramy - Mógłbyś podać? Powinien znajdować się na zawiasie składania. ![]() (24-12-2013 03:33:43)PawDan napisał(a): co oznacza "wigry - junior" cieńsza rama dla szczuplejszych ludzi Niestety nawet najstarsi górale nie wiedzą, czym "Wigry-Junior" różnił się od zwykłego Wigry. ![]() Wiadomo jedynie, że były one na bazie Wigry 1, malowane najczęściej w kolorze czerwieni meksykańskiej (Do tej pory widziałem 3 Wigry-Juniory i wszystkie w właśnie tym kolorze). ![]() RE: Wigry Junior uratowany przed złomem - Cinek79 - 24-12-2013 12:13:45 numeru ramy nie podam bo nie pamiętam, ani nie mam żadnego zdjęcia ale przynajmniej wiem gdzie wyląduje nowa lampka, którą kiedyś kupiłem ![]() ![]() ![]() RE: Wigry Junior uratowany przed złomem - Wojski - 24-12-2013 13:50:23 Ja widziałem dwa zielone Wigry - Juniory, z czego jednego sfotografowałem, przepraszam za jakość zdjęcia, stał w komisie (za 90zł ;/): ![]() RE: Wigry Junior uratowany przed złomem - Cinek79 - 24-12-2013 16:06:16 proszę bardzo numer ramy ![]() RE: Wigry Junior uratowany przed złomem - Wigrus - 29-12-2013 00:03:17 Świetnie, że uratowałeś go przed złomem! ![]() Do tego taki rarytas... Jedyne czego żałuję, to to, że już nie jestem jedynym posiadaczem Juniora ![]() Mój rower nie ma numeru ramy... P.s. Ja też ostatnio zakupiłem oponki z kremowym pasem do mojej młodzieżowej strzały. |