Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy!
silnik od wsk 125 - Wersja do druku

+- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl)
+-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13)
+--- Dział: Usprawnienia (/forumdisplay.php?fid=20)
+--- Wątek: silnik od wsk 125 (/showthread.php?tid=19646)

Strony: 1 2

RE: silnik od wsk 125 - CRAZY_ROMET - 20-10-2013 23:17:04

tak to dlaczego jak mialem kontrole w tym roku to nic mi nie zrobili ? a odnosnie tego sillnika to na podstawie domyslu policjanta ze to silnik od wsk moga mi cos zrobic?

RE: silnik od wsk 125 - Wojtek3362 - 20-10-2013 23:34:28

To że ci nic nie zrobili to oznacza że albo policjant się zlitował albo żyje swoim światem. A co do silnika to pomyśl czy mogą ci coś zrobić, po:
1-Zmieniasz konstrukcje ramy
2-Zwiększasz pojemność silnika
Już za te dwie sytuacje możesz sobie nieźle bagna narobić Wink

RE: silnik od wsk 125 - przemek95 - 20-10-2013 23:37:21

To zależy na jakiego policjanta trafisz... ale bądźmy szczerzy, policjant który bodajże mogą mieć +25 lat mogą faktycznie nie poznać takiego silnika, ale powyżej 35 lat to sądzę że z pewnością taki policjant w swej "młodości" miał styczność z motocyklem wsk w końcu to polski motocykl Wink

Może niektórzy puszczą cie wolno, lecz z pewnością znajdą się tacy którzy chcieli by taką osobę obciążyć kosztami.
Zwłaszcza jak przednicy piszą teraz JEST OBOWIĄZEK robienia przeglądu na motorower co 2 lata,więc problem z pewnością będziesz miał problem robiąc legalnie przegląd. Ja przynajmniej na twoim miejscu jeżdżąc takim ogarem miał bym pietra Big Grin

RE: silnik od wsk 125 - CRAZY_ROMET - 20-10-2013 23:42:39

Dobra. Dzięki chłopaki jednak sobie odpuszczę ten silnik Tongue
a odnośnie przeglądu to prawo nie działa wstecz więc nie mam się o co martwić Smile

RE: silnik od wsk 125 - Taśma - 20-10-2013 23:47:30

ale.madal nie masz.przegladu za co zatrzynuja dowod.