![]() |
Mój pierwszy motór czyli Romet Ogar 205 - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Motorowery i motocykle Romet (/forumdisplay.php?fid=13) +--- Dział: Nasze Romety (/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Mój pierwszy motór czyli Romet Ogar 205 (/showthread.php?tid=19327) Strony: 1 2 |
RE: Mój pierwszy motór czyli Romet Ogar 205 - xReneQx - 06-10-2013 22:08:18 Aha, to jak będzie najlepiej robić go na Komara Sporta? Komar to też Romet? Jaki polecacie kolor to takiego motorka? A to na tym Komarze Sporcie będzie można lub trzeba sie kłaść bo strasznie niską ma kierownice Wymieniać siedzenie? Jak odrdzewić kierownice, bo nie wiem czy widac ale jest cala w rdzy? RE: Mój pierwszy motór czyli Romet Ogar 205 - SwantonLFC - 07-10-2013 22:54:06 Tak, rób na Komara Sporta ![]() Oczywiście że Romet ;G Kolor to twój wybór. Nie, nie trzeba się kłaść. Jeśli masz możliwość, to oczywiście, że tak ![]() Kierownicę możesz wyczyścić drucianą szczotką i posmarować pastą z woskiem, ale lepiej byłoby załatwić jakąś płaską, żeby byłą jak w Sporcie ![]() Pozdrawiam. RE: Mój pierwszy motór czyli Romet Ogar 205 - bartoszek5k - 07-10-2013 23:20:49 Jeżeli chodzi o części to popytaj tu na forum na pewno znajdzie się ktoś kto będzie posiadał części które są ci potrzebne |