![]() |
Jakiej muzyki słuchacie? - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Jakiej muzyki słuchacie? (/showthread.php?tid=15742) |
RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Amanssy - 20-06-2013 21:47:16 Metal/Thrash Metal i inne tego typu -Megadeth <3,wczesna Metallica,Iron Maiden,Motorhead,Avantasia,Black Sabbath Ale ,żeby nie było słucham też takich Artystów jak -Republika,Dżem,Buddy Holly,Eddie Cochran,Volbeat,Eric Clapton,Jimi Hendrix,Gary Moore,Scorpions,Marty Friedman,The Clash,The Head Cat,TSA,Kat i czasami Turbo Słucham muzyki ,która mi się podoba nie kieruje się tym co modnę.Moją miłość do "twardej muzyki" zawdzięczam Bratu i Kuzynce ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - zigu98 - 20-06-2013 21:49:35 Słucham różnych rzeczy, głownie rocka, nie tylko polskiego ale i zagranicznego. Moje ulubione zespoły i wykonawcy: Guns n' Roses, Scorpions, happysad, TSA i Marek Piekarczyk. Jak coś nowe wpadnie w ucho to też ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - techa4572 - 20-06-2013 21:52:14 Ja głównie: techno, electro,trance ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - belda1999@o2.pl - 20-06-2013 21:53:20 Slucham wszystkie piosenki które w padną w ucho jedynie czego nie slucham to metalu RE: Jakiej muzyki słuchacie? - nie_mientki - 20-06-2013 21:53:46 To teraz Was zabiję http://www.youtube.com/watch?v=PQI5LtRtrb0 Moim cichym bohaterem jest pan na trójkącie ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - kw112 - 20-06-2013 21:55:10 Głównie słucham alternatywnej, ale także bluesa i reggae. ![]() np: http://www.youtube.com/watch?v=x4QAM8F4I3E Ale głównie zespołu Akurat. Jest to zespół mało znany, ale moim zdaniem jest to błąd ![]() ![]() akurat- Lubię mówić z tobą akurat- Ciesz się akurat- Co chcę akurat- Do prostego człowieka Te piosenki polecam odsłuchać jeżeli ktoś lubi taką muzykę ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Amanssy - 20-06-2013 21:56:37 Akurat jest świetny.Wolałem skład z Tomkiem.Teksty są mocne i prawdziwe RE: Jakiej muzyki słuchacie? - nie_mientki - 20-06-2013 21:58:52 Akurat mało znany? Jak byłem w LO to połowa ludzi tego słuchała. Ja też ze 3 razy na koncercie byłem. Zespół dużo stracił po odejściu Kłaptocza i taka jest prawda. A taki na przykład "Do prostego człowieka" mówiący o tym jak dymają nas politycy to słowa wiersza J. Tuwima. Więc nic się nie zmieniło od przedwojnia ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Piotrek175 - 20-06-2013 22:01:00 Czyli mało osób słucha tego co leci na Vivie i Rapu ![]() ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - kw112 - 20-06-2013 22:07:45 (20-06-2013 21:58:52)nie_mientki napisał(a): Akurat mało znany? Jak byłem w LO to połowa ludzi tego słuchała. Ja też ze 3 razy na koncercie byłem. Zespół dużo stracił po odejściu Kłaptocza i taka jest prawda. Powiem ci że w mojej szkole chyba nikt o tym zespole by nie wiedział gdyby nie ja, ja im powiedziałem że takie coś istnieje, ale nikt nie pofatygował się przesłuchać w domu choć jednej piosenki. Chciałbym żeby akurat trafił do Opola, ja na to czekam ![]() ![]() Tak samo z Kukizem było, jak on zaczął działać przeciwko rządzącej partii to go już nawet w radiu nie słychać, a ludzi pozapominali kto to jest. RE: Jakiej muzyki słuchacie? - minu07 - 20-06-2013 22:33:58 techniawy ![]() ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Bocian97 - 20-06-2013 22:37:33 Tylko Disco Polo ![]() RE: Jakiej muzyki słuchacie? - kondzio310 - 20-06-2013 22:49:21 ja tam też wszystko, byle nie metal, polo disco spoko, ale fajne są polskie hity takie starsze, z lat 90 albo coś w tym stylu, RE: Jakiej muzyki słuchacie? - Gospodarz96 - 20-06-2013 23:03:06 A więc ja głównie słucham przebojów lat 80 ych, rocka, ale tylko tego najlepszego który był za czasów Hendriksa. Nowe beznadziejne piosenki (a najbardziej techno i dance) po prostu mnie denerwują. Wiecie dlaczego teraz się mówi "ej mam fajną nutę" a nie "ej mam fajną piosenkę"? A no dlatego że nowe piosenki mają tylko jedną nutę, i jest to: BUC BUC BUC BUC...... RE: Jakiej muzyki słuchacie? - nie_mientki - 20-06-2013 23:12:58 (20-06-2013 23:03:06)Gospodarz96 napisał(a): A więc ja głównie słucham przebojów lat 80 ych, rocka, ale tylko tego najlepszego który był za czasów Hendriksa. Nowe beznadziejne piosenki (a najbardziej techno i dance) po prostu mnie denerwują. Wiecie dlaczego teraz się mówi "ej mam fajną nutę" a nie "ej mam fajną piosenkę"? A no dlatego że nowe piosenki mają tylko jedną nutę, i jest to: BUC BUC BUC BUC...... Nie każdy to ogarnie. Niestety. Byłem na koncercie Claptona w Łodzi i jedno słowo się nasuwa: MIAZGA. Od genialnej aranżacji utworów po wykonanie. Każda chórzystka była lepsza od Górniaków, Dodów i innych rodzimych gwiazdek. A sam Clapton starzeje się dobrze. Że przypomnę jego testowanie nowego Ceed'a w Top Gear: http://www.youtube.com/watch?v=BCptegOuCfM |