Romet Kadet z Piekar Śląskich Wita wszytskich Chlopców Rometowców :) - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Powitalnia (/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Romet Kadet z Piekar Śląskich Wita wszytskich Chlopców Rometowców :) (/showthread.php?tid=11823) Strony: 1 2 |
RE: Romet Kadet z Piekar Śląskich Wita wszytskich Chlopców Rometowców :) - Błażej - 25-02-2013 17:41:58 Piękne te kadety, ale ten czerwony to coś wyjątkowego (bez owiewki ) Rejestracja KAR to z jakiego miasta ? bo miałem kiedyś taką RE: Romet Kadet z Piekar Śląskich Wita wszytskich Chlopców Rometowców :) - TomTomek - 25-02-2013 17:52:30 Pomarańczowy pochodzi z okolic Tarnowskich Gór. Czerwony albo jak kto woli wiśniowy pochodzi z okolic Zabrza Owiewka śmieszna Myślę ze ja zdemontuje no chyba ze będę brał udział w wyścigu na wyspie Man to ją założę RE: Romet Kadet z Piekar Śląskich Wita wszytskich Chlopców Rometowców :) - maczos - 25-02-2013 17:53:28 Siemka |