![]() |
Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Rowery Romet (/forumdisplay.php?fid=207) +--- Dział: Rowery - Pozostałe pytania (/forumdisplay.php?fid=210) +--- Wątek: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe (/showthread.php?tid=27970) |
RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Pinio - 13-02-2015 22:34:51 Dałem 20 zł ![]() Jubilat zostaje, przynajmniej jak tata bedzie chciał gdzieś jechać, to nie będzie mi brał zielonego universala ![]() ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Przemi998 - 13-02-2015 22:43:21 Mało dałeś. Coś przy nim będziesz robił ? ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Pinio - 13-02-2015 23:08:21 Dałem standardową, złomową cenę ![]() Chyba zostawię go tak jak jest, ewentualnie dam nową przednią linkę. I tak dałem mu błotniki, bo jak go kupiłem to nie miał- teraz są niemieckie- nieco dłuższe, lecz wygląd podobny(oprócz tego, że są stalowe ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Walet - 14-02-2015 21:57:58 Jako że pogoda już od początku zapowiadała się słoneczna, wiedziałem juz co będe dzisiaj robił. Na pierwszy ogień poszedł złom znajdujący się parę kroków ode mnie, wszedłem, pogrzebałem trochę w kontenerach i wielkie rozczarowanie. No nic, korzystając z okazji że do 12 jeszcze trochę czasu, wsiadłem na Ukrainę i jadę na drugie złomowisko w okolicy. Znowu chodzę, grzebie i nic ciekawego (no może po za Pelikanem który już tam leży trochę). Już chciałem się zbierać, jednak przyjechał ktoś wywieść złom i pomyślałem ze może gdy pojedzie to przeszukam jeszcze jego "śmieci" ![]() Oto co zabrałem: ![]() -Korba Romet z46 (ktoś wyciął support z ramy a ja tylko wykręciłem korbę) ![]() -Dynamo Romet 6V 3,3W -Garść kluczy Romet/ZZR/Ukraina (były jeszcze Mesko i parę innych ale je zostawiłem) Na jednym z kluczy jest wybite literka "R" ? Co to może być?Romet? ![]() ![]() Dodatkowo wygrzebałem dynamo ZZR (niestety pordzewiałe), przedni błotnik z motorynki(niebieski), dwie białe plastikowe i jedna metalową, koloru fioletowo-rdzawego z pomarańczowym chwytem, pompki Romet i jedną w stanie idealnym ZZR. Odłożyłem je sobie na boku i przyjadę po nie w Poniedziałek po szkole. Zdjęć niestety nie mam. :/ RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Pinio - 14-02-2015 22:02:07 A ja sobie kupiłem wczoraj taki wrak: Na razie nie u mnie, zostawiłem go u babci, bo mi się go nie chciało wieźć przez 4 kilometry ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - pajacyk78 - 15-02-2015 01:17:41 Stomil Specjal rozmiar 24 praktycznie nówki. Ktoś założył na koła od wózka inwalidzkiego i chyba nie zdążył użyć. [attachment=8153] RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - wnusiu94 - 15-02-2015 01:21:30 Bardzo dobry Turing, wielka szkoda że z trzepniętym widłem. Z dzisiejszych zakupów - "Tecno Bike", czyli góral polskiej produkcji kupiony dzisiaj za 9,50zł (no, zgrzewkę piwa). Dobra cena, rower w sam raz na handel. ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Pinio - 21-02-2015 22:27:02 Dzisiejszego dnia dokonałem zamiany. Dałem koledze pompkę chromowaną z czarną rączką i stalową klamke chamulca, a w zamian otrzymałem ramie bezpieczeństwa i lusterko do Wigry ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Jędrek - 28-02-2015 09:55:49 Dzisiejszy zakup za 15 zł ![]() [attachment=8260] Odp: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - xsaman - 28-02-2015 11:18:30 Udane zakup to bym mało powiedziane..... Ją dziś manetke zzr faworyt tego koszyk na bizon i przerzut camp dałem 5zł [attachment=8262] RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - szczupak54 - 28-02-2015 15:14:41 ![]() Wszystko za 8 zł dodatkowe gratisy schowałem do kieszeni ( wentylki ) Łancuch do wsk jak cos ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - nie_mientki - 28-02-2015 15:35:23 (28-02-2015 09:55:49)Jędrek napisał(a): Dzisiejszy zakup za 15 zł WOW RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - mz1 - 28-02-2015 19:41:46 Jedrek na złomie w Mławie go kupiles? RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - Jędrek - 28-02-2015 22:17:27 Nie ,w głużku jak coś to jeszcze BMX dziecięcy rometa jest ![]() RE: Co kupiliście dzisiaj do swoich rowerów? + rowerowe znaleziska złomowe - ArcziManYea - 01-03-2015 17:57:34 Dzisiejsze zakupy z OldTimerBazar: ![]() Jestem zadowolony ![]() |