![]() |
Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie (/showthread.php?tid=16701) |
RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Simon - 31-08-2013 01:01:32 ![]() Zdjęcie ukazujące jak jest na zlocie ![]() RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Sołtys - 31-08-2013 21:07:19 Łuhuhu! Widzę, grubo! ![]() Szkoda, że przyjechało do Was tak mało, ale z tego co widzę, towarzystwo jest przednie. ![]() Taśmiewicz, Tomek, Justi, herbatka z prądem... ![]() Miłego zlotowania życzę! :> RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - sebon30 - 31-08-2013 21:24:41 noo też życzę miłego "imprezowania" ![]() zazdroszczę wam, chciałbym strasznie być na jakimś zlocie forumowym i poznać osoby z forum :/ RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Kaskader na komarze - 31-08-2013 22:42:38 Szkoda że mnie tam nie ma ![]() Miłego zlotu! RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - fosa - 31-08-2013 23:18:22 hohohoho ! widzę że ładnie imprezujecie i bardzo dobrze od tego są zloty ! RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - kw112 - 01-09-2013 11:53:21 (30-08-2013 18:13:18)Taśma napisał(a): Ch uj.e ty agent! W tym momencie tez sie poczulem urazony. Przeciez ja bylbym na 100proc. Gdyby nie ten ch*jem za*eb*ny pier*olony zasrany wal przekaznika mocy! Mialem wypadek, leze w szpitalu, od 6dni nie bylem na swiezym powietrzu a ty mnie tak podsumowywujesz! RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - bartix4 - 01-09-2013 12:50:46 Kw ty masz taryfe ulgową, chodziło o innych typu Błażej, nei mientki itd A tak w ogóle to zlocik udany no może gdyby taśma i justyna ciut wcześniej przestali gadac/spiewac/puszczac muzyke to tomek by sie wyspał i nei tylko on ![]() ![]() ![]() RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Błażej - 01-09-2013 13:19:58 Sam miałem na ten wasz zlot przyjechać ? Samemu to nie chciało mi się jechać, nie miałem z kim i ogólnie ziewam na wasze opinie RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Taśma - 01-09-2013 15:42:42 Kw, przepraszam. ale tak jak Bartek napisal. to bylo do takich blazei mietkich (foch) itd Simon niech napisze temat w zlotach. ale niech bedzie tak... tak fest. bo jak na 5-10 to bylo zaje... no zajebiscie. PODSUMOWANIE: Justyna i ja zostalismy ałtsajderami, ale bawilismy sie lepiej od wszyskich razem wzietych chyba. Simonowi, w uj mocno dziekuje ja i mysle ze inni tez za goscine. Tak samo rodzicą podziekuj ze nie mieli nic przeciwko. co do reszty ekipy ze wschodu to brak slow. Semmao. Kurde jak pomysle o tej naszej rozmowie to sie smieje. nie wiem czemu. sory za bledy. ale jestem nie wyspany, siedze sam w astrze, placze i tesknie. nie mowiac o tym ze na telefonie jestem. A jak ktos kuffa powie ze z Justyna w krzakach sie mizialismy to chyba spale mu dom. RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Simon - 01-09-2013 18:19:07 Ciesze się że się podobało ![]() Szczegóły, opis, zdjęcia pojawią się w swoim czasie gdy zbiorę na to wenę. Dziękuję szczególnie tym którzy dotarli i potrafili. A byli to: Kondzio z kumplem.(Szkoda że tak krótko, ale i tak chylę czoła za odwiedziny.) Ekipa BDG na czele z Tomassem94 Taśmą i Quake96. Na was zawsze można liczyć. Dzięki za wspólnie spędzony czas przypały i przejazd Astrą ![]() Będzin czyli Justyna. Powinniście brać z niej przykład, bo dotarła z małą pomocą Tomassa ale była ![]() Gaszyn w składzie Bartix i Marvin Bez was było by drętwo dzięki. Ożarów czyli Jarek na swoim t/1. Dzięki za przyjazd Kadłub reprezentował simsonem Bykuu Nie za długo ale dzięki że wyskrobałeś czas. Z Wielunia dotarł Rav, również ukłony za wpadnięcie . I to cały skład. Jeszcze raz wielkie dzięki. Polecam się na przyszłość PS Największy zawód ze strony wschodniej ekipy RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Błażej - 01-09-2013 18:59:27 Wszystko fajnie, ale Ja za nich nie będę przepraszał RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Taśma - 01-09-2013 19:07:36 Nikt Ci nie każ/rze tego robić. RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Simon - 01-09-2013 19:09:43 Jedyne co pozostaje wsiąść się w garść i za rok dopisać w Bydgoszczy RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - kondzio310 - 01-09-2013 20:03:16 NO byliśmy krótko, no ale tak sie udało, dzięki za skrót we wieluniu, A sory że ci nie napisałem żę dojechałem, ale na koniec swiata wjechałem, no i do domu dojechałem, i telefon już padł, no ja też padłem, jak bym jechał sam, to i na koniec świata bym nie jechał i bym pozostał z 2 godziny dłużej ![]() RE: Ogólnopolski Zlot forumowy Chłopców-rometówców w Ożarowie - Simon - 01-09-2013 22:11:27 (01-09-2013 20:03:16)kondzio310 napisał(a): NO byliśmy krótko, no ale tak sie udało, dzięki za skrót we wieluniu, Przeczuwałem że dojechaliście szczęśliwie ![]() ![]() |