![]() |
Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Galeria użytkowników (/forumdisplay.php?fid=155) +--- Wątek: Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" (/showthread.php?tid=9520) |
RE: Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" - Taśma - 18-11-2015 21:08:31 czcionkę idzie zmienić, ale jakieś takie przyzwyczajenie że jak mam samsunga to tylko ta czcionka xDD JGNZM pewnie będę jak co roku ![]() A temat o bmw nazwę #drugataka_w_bydgoszczu #jedna_z_niewielu_w_polszy ![]() RE: Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" - JGNZM - 18-11-2015 21:17:52 Ja byłem pierwszy raz w tym roku. Można by było jakąś ekipę zgrać, byle bez Ignasia ![]() RE: Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" - Taśma - 18-11-2015 21:31:38 Jeszcze zależy od tego kiedy pojedziemy. Jak w piątek to wolne sobie zrobię ![]() RE: Zdjęcia Taśmy czyli: "Jestę Fotografę" - JGNZM - 18-11-2015 22:03:16 Ja w zeszłym roku byłem w niedzielę lub sobotę. Nawet nie wiem kiedy dokładnie jest ![]() |