Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Chłopcy Rometowcy (/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Wiadomości (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety (/showthread.php?tid=33095) Strony: 1 2 |
Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - jacomoto - 03-03-2015 23:04:36 Witam. Poszukiwane są zdjęcia motorowerów do gazety na Węgrzech. Odezwali się do mnie w ostatnim czasie miłośnicy naszych motorowerów z Węgier!!! Chcą w swojej gazecie dotyczącej starej motoryzacji zrobić artykuł(artykuły) o naszych motorowerach. Poszukują zdjęć do tej gazety oraz do strony internetowej w języku węgierskim Zdjęcia maja jednak penie wymogi - każde z nich musi być dużej rozdzielczości musi mieć nie mniej niż 2 MB. Powinno być na w miarę "neutralnym" tle. (nie powinny to być jakieś garaże śmieci itp). Druga sprawa motorowery powinny być o wysokim stanie oryginalności. Autorami zdjęć musza być osoby je wysyłające. Proszę o zdjęcia doświetlone, proponuję ujecie z perspektywy motoroweru(a nie osoby stojącej) po przekątnej np tył bok, przód pok i po dwa dowolne. Maksymalnie wysyłamy do 4 zdjęć Trzecia sprawa: Rys, ZAK , Komar 230, 2328, 2350, 2351, 2360. Romet: Pegaz 700, 750, Romet 760 Polo, Romet 50 T-1, Romet Ogar 200, Romet Pony 50M-1, 50M301, Romet Stella, Romet Chart 210. I tylko wyłącznie tych modeli!!!!! Czwarta najwazniejsza sprawa zdjęcia wysyłamy wyłącznie na mój adres e-mail: jacomoto@o2.pl. w temacie e-maila piszemy Model motoroweru i dopisek "Zdjęcia do gazety z Węgier" tylko tak opisane e-maile będą brane pod uwagę w treści KONIECZNIE proszę dopisać Ja - tu Imię i Nazwisko - zgadzam się na udostępnienie w gazecie Veterán Autó és Motor zdjęć których jestem właścicielem i w przyszłości nie będę rościł żadnych praw autorskich. Tylko tak opisane e-maile będą brane pod uwagę. Piąta sprawa maksymalny czas wysyłania zdjęć do 20 marca 2015 roku.!!! A tu fragment listu: Chciałbym prosić o Twoją pomoc, Waszą pomoc! Prześlijcie do opisu, mówiącego o historii Rometów i Komarów jak najwięcej zdjęć o wielkości przynajmniej 2 MB .................. Naturalnie w artykule wspomnielibyśmy imiennie wasze wsparcie. ..... Planujemy poza tym założenie i ciągłą obsługę strony internetowej w języku węgierskim pod tytułem: „Lengyel mopedek” (Polskie motorowery). Do tego również moglibyśmy użyć zdjęcia, oczywiście i tutaj z nazwaniem źródła. Wasza pomoc sprawiłaby, że nieznane dla nas typy polskich motorowerów, wprowadzonych na rynku i lubianych na Węgrzech, zostałyby poznane przez czytelników, zadziwiając ich tym, ile modeli było produkowanych przez Was! Oczekujemy na Waszą odpowiedź, spodziewając się pomocy. Na koniec proszę o pytania dotyczące tylko mojej informacji. Niestety nie wiem kiedy będą wydawane artykuły, w jakiej postaci itp. Nie wiem tez dla czego Węgrzy chcą tyko takie motorowery- podobno resztę zdjęć mają u siebie. Wspomóżmy braci Węgrów!!!!! PS Z publikacji zdjęć nie mam żadnych zysków finansowych oraz innych poza satysfakcją że nasza motoryzacja będzie znana w innych krajach. RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - simi81 - 03-03-2015 23:34:02 Super, na sam koniec mogli by wysłać skan gazety RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - jacomoto - 03-03-2015 23:50:15 Postaram się żeby nam chociaż przesłali link do wersji elektronicznej. Może zaproszą nas na swój zlot wielbicieli Rometów? RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - simi81 - 04-03-2015 00:03:02 było by rewelacja! PS: Można wysłać e-mail ze czterema zdjęciami ogara i drugi ze czterema zdjęciami komara? RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - TheNight - 04-03-2015 00:04:34 Jutro przypiluje T1 kę na taką fajna górkę i podeślę ci kilka fot RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - mateusz5625 - 04-03-2015 00:48:06 Mam pytanie, bo mam dużo bardzo fajnych zdjęć z moim chartem które by były idealne ale... mój chart ma nieoryginalne amortyzatory, czy to przejdzie? RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - jacomoto - 04-03-2015 01:29:38 Proponuje kaźdy motorower wysyłać oddzielnie. Jeśli nie znajdzie się lepszy Chart to wyślę Twojego. Uwaga nie wiem jakie zdjęcia ostatecznie wybiorą Węgrzy RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - KubaBDG - 04-03-2015 02:02:19 Jak chcesz to wejdź w odnośnik z zielonym napisem Romet 2375... Pod tym postem. Znajdziesz tam parę fotek które możesz wykorzystać RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - jacomoto - 04-03-2015 21:01:45 (04-03-2015 02:02:19)KubaBDG napisał(a): Jak chcesz to wejdź w odnośnik z zielonym napisem Romet 2375... Pod tym postem. Znajdziesz tam parę fotek które możesz wykorzystać Tak jak pisąłem tylko na e-miala, nie przyjmuje linków itp. Pierwsza zdję już dostałem. Jest duzo zdjęc - dziwnych bo niby fajne ale np. jakies kaski pozakładane na motorowery, czasem tak ustawione zę w sumie mało widac motorka itp itd? Zastanówcie sie jak je robicie RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - KubaBDG - 04-03-2015 21:02:44 Dobra, to dzisiaj Ci coś podeślę RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - simi81 - 04-03-2015 22:40:03 (04-03-2015 21:01:45)jacomoto napisał(a): jakies kaski pozakładane na motorowery, czasem tak ustawione zę w sumie mało widac motorka itp itd? Pewnie mowa o moim Zdjęcia stare jak świat wyciągnięte z dysku i tak mojego nie wybiorą pewnie... RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - KubaBDG - 04-03-2015 23:29:27 Ode mnie poszło, ale wątpie, żeby cos się nadało RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - jacomoto - 05-03-2015 15:40:47 Dlatego proponuję zrobić na bieżąc zeby było Ok a nie ze wysyłamy i moze wybiorą. Oczywiście ze wybiora ładne wyraźne itp. Sami od początku wysyłająć "złe " zdjęcia spisujecie je na straty. RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - simi81 - 06-03-2015 00:21:49 Wygrzebałem najlepsze zdjęcia z dysku co miały ponad 2MB. Nie będę wygrzebywał teraz ogara specjalnie do zdjęć, bo zajęło by mi to z dwa dni... RE: Pszukiwane zdjęcia motorowerów do gazety - KubaBDG - 13-04-2015 23:47:33 I jak tam sytuacja? Wybrali jakieś zdjęcia? |