![]() |
Żale - Wersja do druku +- Chlopcy Rometowcy - Forum Romeciarzy! (https://www.chlopcyrometowcy.pl) +-- Dział: Po godzinach (/forumdisplay.php?fid=22) +--- Dział: Hydepark (/forumdisplay.php?fid=23) +--- Wątek: Żale (/showthread.php?tid=21476) |
Żale - krzysiu1505 - 01-01-2014 17:00:00 Sfrustrowanych wielbicieli motoryzacji chińskiej proszę o wypisywanie żalów na mnie i na simsony w tym temacie, a nie zaśmiecać każdy temat w którym raczę napisać posta ______ moderatorów i administratorów proszę o nieusuwanie tego tematu, niech spamują tu, a nie we wszystkich tematach, gdzie napotkają mojego posta RE: Żale - kamil97 - 01-01-2014 17:03:10 Co to kurw...? ![]() RE: Żale - Błażej - 01-01-2014 17:05:15 Ciekawe co macie o chinskiej motoryzacji. Nabijaja ich motory dziesiatki tysiecy bez ruszania czegokolwiek. A ludzie sie czepiaja. Po prostu nie maja u nie wiedza mam chinskiego rometa 150 chodzi jak zegarek i mocy nie malo ma RE: Żale - Tomasso94 - 01-01-2014 17:06:27 Błażej, znów nie jesteś w temacie... RE: Żale - Taśma - 01-01-2014 17:15:12 kszyś, fajnie że jesteś. lubimy cie i w ogóle, ale poziom twoich wypowiedzi na temat simsona jest niski. Tak wiemy simson jest lepszy. Nie oszukujmy się. Ale każdy twój post nie musi tego zawierać... już nawet sygnatura ![]() Ja np o tym że Vespa tez jest lepsza nie piszę wszędzie. RE: Żale - Simon - 01-01-2014 17:23:35 Gorzkie żale przybywajcie... RE: Żale - kokosek - 01-01-2014 17:25:02 Ten temat jest chyba tylko dla wypromowania się kolejnego "Trolla" typu "Taśma" Jest to naprawdę dziecinne. Wypowiedzi na temat Simsona może odpuśćmy na Forum chłopców bo wywołujecie tylko spam i kłótnie z której i tak nic nie wyniknie. RE: Żale - Stasiek - 01-01-2014 17:32:51 hahahahaha niech spamują tu .Krzysiu sam zaczyna dyskusję o Simsonach chińskie złe.Ale jak przychodzi co do czego to on nic nie mówił że simson bóg.Broń cię panie Boże . To ja zacząłem dyskusję o simsonie I Zwaliłem na innego użytkownika ( mnie),że to ja wychwalam chińce .Ja mówię że nie są złe..A ty cały czas gadasz o tym Simsonie,50 % twojej wypowiedz prawie zawsze jest o simsonie . RE: Żale - skuter007 - 01-01-2014 17:36:20 Chłopie albo weź się za jaja, albo zrób tak jak kiedyś napisał nie_mientki (przejdź do pulpitu, kliknij prawymi przyciskiem myszy, najedź na nowy, daj dokument tekstowy, otwórz go i wtedy wylewaj swoje żale). Lubię Simsony, ale nie wychwalam ich na każdym kroku tak jak Ty. Nie wiem czy pisząc o Simsonach w samych superlatywach dowartościowujesz się i czujesz się lepiej, bo masz jednego na stanie. Sam podpis pod Twoimi postami pokazuje Twoje nastawienie do innych motorowerów, co jest błędem, bo jest wiele Rometów i Komarów co odpalają lepiej od niektórych zadbanych Simsonów. Chyba że masz takie postanowienie noworoczne że będziesz się zachowywać jak bachor, w takim razie współczuję znajomym... RE: Żale - Stasiek - 01-01-2014 17:37:23 (01-01-2014 17:36:20)skuter007 napisał(a): Chłopie albo weź się za jaja, albo zrób tak jak kiedyś napisał nie_mientki (przejdź do pulpitu, kliknij prawymi przyciskiem myszy, najedź na nowy, daj dokument tekstowy, otwórz go i wtedy wylewaj swoje żale). Lubię Simsony, ale nie wychwalam ich na każdym kroku tak jak Ty. Nie wiem czy pisząc o Simsonach w samych superlatywach dowartościowujesz się i czujesz się lepiej, bo masz jednego na stanie. Sam podpis pod Twoimi postami pokazuje Twoje nastawienie do innych motorowerów, co jest błędem, bo jest wiele Rometów i Komarów co odpalają lepiej od niektórych zadbanych Simsonów. Chyba że masz takie postanowienie noworoczne że będziesz się zachowywać jak bachor, w takim razie współczuję znajomym... Jednego na stanie,W dodatku bez papierów. RE: Żale - jurek_j - 01-01-2014 17:37:36 Władek, wuj sąsiada od strony matki miał simsona, jeździł nim i w wiosnę i w syberyjski mróz i nigdy go nie zawiódł! Na święta świnie przywoził tym simsonem, w lato 50kg sumy z rzeki. Taki był ten Władek i jego simson! RE: Żale - Wojtek3362 - 01-01-2014 18:21:42 ![]() RE: Żale - szopen45 - 01-01-2014 18:36:33 Nie lubię cie i twojego simzłoma tyle na ten temat ![]() RE: Żale - Amanssy - 01-01-2014 18:55:28 Podejmuje to tak: "Spszedaj to i kup simsonka""Lepi kupta simsona"~Mechanicy 019 RE: Żale - kw112 - 01-01-2014 19:14:12 Krzysiu słuchaj. Rozumiem, że mogłeś poczuć, że mi przeszkadzasz, albo coś w tym stylu. Nie! Nie przeszkadzasz. Mi głównie chodzi o to, że zawsze porównujesz Polskie sprzęty do niemieckiej (jak ja to mówię) "bezmyślności technicznej". Mnie to deczko wzburza. Każdy z nas wie, że komary i ogary nie są takie "niezawodne" jak simson. Przy jednym sprzęcie można się sprzeczać. Jesteś pomocny na forum, ale gdybyś ograniczył nieco te "porównania" w swoich postach to było by wyśmienicie. A jak się uprzesz przy swoim to ni uja nie da ci się nic wytłumaczyć różnicy i podobieństw. Mam nadzieję, że się rozumiemy i niektóre sprzeczki na forum damy radę ograniczyć. ![]() |